2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 31 پست
میگ برای رسیدن بهم هیچ تلاشی از طرف تو نیس

بزار تلاش کنه دا ادمارو تو این شرایط باید بشناسی که چقد میخوادت چقد پشتته چقد تو براش مهمی تا شرایطو موقعیت خانوادو پولداری یا فقیری این مدت همه اینا مشخص میشه امیدوارم تصمیم درستو بگیری عزیزم

خدا♥️
هم شما هم اون اقا دوراه دارید یا زندگی باهمو باید به هر شرایطی و هر موقعیتی بپذیرید و قبول کنید یا ا ...

من خیلی مصمم و اصلا تغیرش نمیدم مخصوصا از وقتی ک گفت جابه جا بشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این زیادم پولدار نیس بخام بگم تحصیلاتو وضع مالی داداشام از اون بالاتره ولی چون ما اونجا زندگی می ...

وای خدا حرصی شدم اون طرف اگ مال من بود الان زده بودم پوکونده بودم رو خونواده خیلیییی حساسم من میزدم دهن خودشو خونوادوه و فامیلشو گل میگرفتم یه بلاک میزدم بفهمه تو منتشو نمیکشی تو همینی که هست هستی اونه باید بپذیره نپذیره اونه که تورو از دست داده اقا من قراره باهات ازدواج کنم بریم خونه خودمون پدر مادرمم ک‌قرار نیس بیاننننن حرسی شدممممم

خدا♥️
بزار تلاش کنه دا ادمارو تو این شرایط باید بشناسی که چقد میخوادت چقد پشتته چقد تو براش مهمی تا شرایطو ...

مرسی عزیزم از اینکه راهنماییم کردی واقعا احتیاجه این حرفا و کسی بهم گوش زد کنه 

من خیلی مصمم و اصلا تغیرش نمیدم مخصوصا از وقتی ک گفت جابه جا بشین 

افرین برا همین موفق میشی مطمن باش اول خونواده بعد بیگامه ای که وارد خونواده میشه بیگانه هم اومدنیه هم رفتنی اونی که میمونه همیشه گوشت.و‌خونه خودته یعنی خانواده ت🌱♥️سایه شون همیشه بالا سرت باشه انشالله تن پدر مادرت سلامت عزیزم

خدا♥️
وای خدا حرصی شدم اون طرف اگ مال من بود الان زده بودم پوکونده بودم رو خونواده خیلیییی حساسم من میزدم ...

ببشید حرصیت کردم خودم داره قلبم میترکه از وجود چنین ادمایی من خودمم خانوادم خط قرمزمه ولی این داره با حرف مردم زندگی میکنه و خیلی بده این 

افرین برا همین موفق میشی مطمن باش اول خونواده بعد بیگامه ای که وارد خونواده میشه بیگانه هم اومدنیه ه ...

اره دقیقا تا الان پشتم بودن و حمایتم کردن تو همه زمینه ها و منو الکیم شوهر نمیدن و مطمئنم بخاد بیاد خواستگاری جوابشون نه هست من اینارو بهشم گفتم زیاد بفکر جابه جایی من نباش بفکر جواب نه ک قرار بگیری باش

ببشید حرصیت کردم خودم داره قلبم میترکه از وجود چنین ادمایی من خودمم خانوادم خط قرمزمه ولی این داره ب ...

از ادمایی که دهن و گوششون تو حرف بقیه میچرخه بدم میاد و این جور اخلاقا هیچوقت ترک بشو نیستن نه بابا عزیزم چه حرفیه ایشالله مشکلت حل میشه 

الهی اگه این اقا قسمت و نصیب توئه و خوشبختیت با این اقا رقم خورده الهی خدا همه مانع و مشکلاتو برات حل کنه عزیزم هرچی خیر و صلاحته پیش بیاد🌱♥️

خدا♥️
از ادمایی که دهن و گوششون تو حرف بقیه میچرخه بدم میاد و این جور اخلاقا هیچوقت ترک بشو نیستن نه بابا ...

من خودممم متنفرم از ادم دهن بین واقعا ی مشکل گندس تموم بشوهم نیس متاسفانه ،مرسی منم همینو از خدا میخام خودش هرچی صلاحه بزار جلوی پام من نمیدونم چیکار باید کتم