2777
2789

دوساله هیچ جا نرفتم چشام هیچکسو ندیده فقط شاید هر ۴،۵ ماهی خاله ای دایی یکیو دیده باشم  دیگه پوسیدم از بس موندم تو اتاقم کم کم دارم افسرده میشم هر چن روز یه بار میشینم گریه میکنم الان سال اولیه که پشت کنکورم دیگه حالم بهم میخوره از خودم نمیدونم دیگه چیکار کنم که خلاص شم از کنکور امسال باید برم دیگه خودمم نمیتونم یک سال دیگه بمونم پشت کنکور از یه طرف باید حتما دولتی قبول شم که تو این زمان احتمالش شاید کم باشع(دهمو کامل خوندم بقیشم یچیزایی بلدم صفر صفر نیستم) آزادم که مخارجش خیلیی زیاده

از اون طرفم پسر عممو خبرشو می‌شنوم که  مث چی میخونه اونم همسن خودمه

دختر یکی از اقوام نزدیکم اونم سال دیگه کنکور داره که اونم مث چی داره میخونه   اگه امسال قبول نشم میفته با من که نمیخام اینجور شه

همینو میبینم دوس دارم بشینم گریه کنم هر روز بیرونه یا خرید میکنه یا گشت و گذار درسم خیلی خوبه بعد منه بدبخت  افتادم تو یه چهار دیواری نه با کسی ارتباط دارم نه درسمو درست میخونم واقعا خسته شدم

چیکار کنم که خلاص شم از این زندگی سگی نجات پیدا کنم  یه راه بگید چجور دولتی قبول شم🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا گریه کنی قبول میشی؟

تجربی رشتت؟

توبخون ازاین سه ماه دیگه خوب استفاده کن اومدو شد اگه خدایی نکرده نشد درس خوندی کار بدی نکردی ک بگی چندماهت بیهوده رفته

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی