2777
2789
کورد نیستم ولی عاشق کوردام همشون خیلی خوبننن 

منم همینطور🥰

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
کوردا خیلی خیلی خوشگلننن مخصوصا زنای کورد کورد نیستم ولی عاشقشونم شما کوردی؟ 

بله قشنگم کردم من

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبننن کورداا  کورد کردستان هستین؟یا کرمانشاه

مرسی عزیزم 🥰 

هیچکدوم گلم کرد مشهدم 

ماشالا همه جا هستیم 🤣🤣

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مرسی عزیزم 🥰  هیچکدوم گلم کرد مشهدم  ماشالا همه جا هستیم 🤣🤣

زنده باشین 

کورد ک میبینم قند تو دلم اب میشه انقد خوبننن 

مخصوصا اون زبان قشنگشون  کوردا باعث افتخارن 😍🙂

زنده باشین  کورد ک میبینم قند تو دلم اب میشه انقد خوبننن  مخصوصا اون زبان قشنگشون  ...

وایییی گلم مرسی 🥰🥰🤩🤩❤️❤️

رندی ژ ته اخای گجکه ناز 😉 یعنی ( خوبی از خودته دختر ناز)

زنده باشین  کورد ک میبینم قند تو دلم اب میشه انقد خوبننن  مخصوصا اون زبان قشنگشون  ...

منم واقعا قوم های بختیاری رو دوست دارم دخترای نازی دارن 😉🧡❤️

😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

😍💖💖💖❤️❤️

منم واقعا قوم های بختیاری رو دوست دارم دخترای نازی دارن 😉🧡❤️

بختیاریا چشاشون خیلی قشنگههه 

من همیشه دوسداشتم. همسر ایندم کورد باشه چون خوشگلن😂😂و هیکلییی دختراشونم هیکلین 

بختیاریا چشاشون خیلی قشنگههه  من همیشه دوسداشتم. همسر ایندم کورد باشه چون خوشگلن😂😂و هیکلییی ...

اره واقعا میگم تا حالا هر بختیاری رو دیدم چشماش رنگی بوده 😍❤️ 

ایشالا یه مرد کرد زیبا و خوش هیکل قسمتت بشه گلم 

😂😂 آره تعریف از خود نباشه دختراش واقعا خوش اندامن

اره واقعا میگم تا حالا هر بختیاری رو دیدم چشماش رنگی بوده 😍❤️  ایشالا یه مرد کرد زیبا و خوش ه ...

ایشالاااا😂

اره همشون هیکلین و سرحال صورتشونم تپله و خوشگله کوردا اکثرا صورتاشون پره گونه زیاد دارن هر کوردی دیدم ایطور بوده 

ایشالاااا😂 اره همشون هیکلین و سرحال صورتشونم تپله و خوشگله کوردا اکثرا صورتاشون پره گونه زیاد دارن ...

😍😂 این یه نمونه اشه یه دختر کوچولوی کرد تپل 🥰🥰🤩😂😂

😍😂 این یه نمونه اشه یه دختر کوچولوی کرد تپل 🥰🥰🤩😂😂

واییی حضرت لپپپ بهش میاد کورد باشه والا من ی رفیق دارم مال سقزع اونم کورده انقددد ماههه 

مردم اصیل و خوبینننن عاشقشونم

واییی حضرت لپپپ بهش میاد کورد باشه والا من ی رفیق دارم مال سقزع اونم کورده انقددد ماههه  مردم ...

قربونت گلم ❤️❤️❤️😘😘👑