2777
2789

سلام بچه ها من بعد مدتها اومدم به نظرتون برای بارداری چقد پول مهمه؟؟ خودم دبیرم همسرم هم کار میکنه ولی به خاطر بورس که پولش رفت و یه سری مشکلات قرض داریم چند ماه طول میکشه تا قرضارو بدیم ( شایدم یک سال ) از طرفی  هم بچه خیلی دوس دارم هم انتقالی میدن بهم و چون میخوام مرخصی زایمانم زیادتر باشه میخوام این ماه اقدام کنم همش میگم کارم درسته آیا ؟!

گر تو با بد بد كني پس فرق چيست..فقط ميدونم خوبي كني خودتم ارامش داري
خودت چی فکر می‌کنی ؟؟؟🙄😐

😂😂😂خب ببین به نظر من اونقدا هم پول لازم نیست نمیدونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه سوال دارم ازت

اگه یه نفر بهت بگه بچه دار بشی من ماهی ده میلیون بهت میدم بچه دار میشی؟

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
الان یه سوال دارم ازت اگه یه نفر بهت بگه بچه دار بشی من ماهی ده میلیون بهت میدم بچه دار میشی؟

من حتی تو این شرایط هم دلم بچه میخواد خو ماهی ۱۰ تومن بهم بدن که راحت‌تره که 😅

همین بچه باعث برکت زندگیتون میشه شک نکن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

😂😂😂خب ببین به نظر من اونقدا هم پول لازم نیست نمیدونم 

یکم بزرگتر که بشه توقعاتش آسمون خداروپاره می‌کنه همیشه که نوزاد نمی‌مونه بچه اونم با این وضعیت اقتصادی خوشگل کشورمون 😅

•[ محکوم به خوشبختی ]•
من حتی تو این شرایط هم دلم بچه میخواد خو ماهی ۱۰ تومن بهم بدن که راحت‌تره که 😅

خب دقیقا همینه

ببین ما مثلا ب حرف یه ادم اعتماد میکنیم و بچه دار میشیم

بعد چرا نمی تونی ب خدا اعتماد کنی 

اون خودش تو قران گفته ک خرجش با خودشه حتما تامینش میکنه

من خودم تجربه کردم اگه به خدا ایمان و توکل داشته باشی و خیالت راحتش باشه

بعد از اومدن بچه به صورت باور نکردنی وضع مادیتون بیشتر و بهتر میشه مطمعن باش

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
همین بچه باعث برکت زندگیتون میشه شک نکن

مشکل منم همینه که همین حسو دارم 🥲ولی ترس  اینم دارم که شاید  اشتباه میکنم 

مشکل منم همینه که همین حسو دارم 🥲ولی ترس  اینم دارم که شاید  اشتباه میکنم

نه اشتباه نمیکنی. ما با اومدن هرکدوم بچه هامون گشایش های مالی خوبی توی زندگیمون اتفاق افتاد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یکم بزرگتر که بشه توقعاتش آسمون خداروپاره می‌کنه همیشه که نوزاد نمی‌مونه بچه اونم با این وضعیت اقتصا ...

کاملا درسته گلم یکیشو دارم ولی خب از تک فرزندی بدم میاد فاصلشون هم داره زیاد میشه موندم به حرف دلم گوش کنم یا عقلم 

صب کن ی سال خو 

برای سال‌های بعدیم کلی برنامه دارم حس میکنم امسال انجام بشه سال بعد میتونم به بقیه کارا فکر کنم 😅