2777
2789
عنوان

میشه بگین علائم کرونا جدیدی چیه

127 بازدید | 13 پست

شوهرم و دخترم از دیروز بیحالن یه کم گرفتگی بینی و گلو دارن

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا همه این مریضیا کروناس دیگه حدید و قدیمش چیه  کرونا مگه تموم شده بود نه فقط ضعیف شده بود ی ...

کرونا یه تب داره آخه

الان این دوتا هیچکدوم تب ندارن اصلا

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
نه من خودم فقط گلو درد داشتم  شوهرم فقطططط ابریزش کرونا بود

جدییئ

وای

دم عید

بدبخت شدم 😭

من خودم الان دو هفتس گذشته هنوز نصف شب از گلو درد بیدار میشم تازه من باردارم دارویی هم بهم نمیدن به اون صورت ک زود خوب بشم

شما هرچی بیشتر بهشون برسی زودتر خوب میشن برن زیر پتو قشنگ عرص کنن بعد   برن حموم با دوش گرم که حموم بخار کنه بعد بیان بیرون سشوار داغ بگیرن تو مغزشون تو حمومم اب نمک قزقره کنن تو گلو دماغ ان شاالله خوب میشن اصلا نگران نباش

بعدم شاید کرونا نباشه انفولانزا باشه

من خودم الان دو هفتس گذشته هنوز نصف شب از گلو درد بیدار میشم تازه من باردارم دارویی هم بهم نمیدن به ...

مرسی بابت توصیه هات عزیزدلم 

ان شاالله شماهم خیلی زود خوب خوب بشین