2777
2789
عنوان

يعني زندگي قبليمون چجوري بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 18 پست
راستی هدف از خلقت انس و جن عبادت خداست . میدونستید ساعاتی که در حال ذکر یا عبادت هستید جز عمر حساب ن ...

چرا بعضی ها خیلی تو زندگی سختی میکشن بعضی ها نه این سوال همش تو ذهنمه عدالت خدا کجاس

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
چرا بعضی ها خیلی تو زندگی سختی میکشن بعضی ها نه این سوال همش تو ذهنمه عدالت خدا کجاس

عزیزم من اینو با تمام وجودم قبول دارم بعضیا هستن ادمایی درستی نیستن ولی غرق نعمت ان  نعمت دادن به این ادما نشونه عشق خدا و عدالتش نیست بعضی وقتا خدا این نعمت ها رو میده که بیشتر غرق بشن و دست نیاز به سمت خدا دراز نکنن در واقع یکی از عذاب های سخت خدا مهلت دادن به انسانه . اونام ک تو سختی ان خدا میخواد امتحانشون کنه که ایا تو اون شرایط باز هم سپاسگزارن یا خدا رو فقط بخاطر خوشی میخان خدا میخاد صداش بزنن از سر عشق به انسان سختی میده و همیشه هیچ سختی داعم نیست خدا دوبار پشت هم گفته بعد هر سختی اسانی

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یک دونه ی ریز که رشد میکنه و تبدیل به یک درخت میشه کاملا میشه فهمید که همه چیز هدف دار هست...وقتی ...

قبول ندارين شما تناسخ رو

خدا يا تو بساز تو بسازي قشنگ تره♥️♥️♥️