بهاردیبهشته مدیر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 349 عنوان کی خودکشی کرده ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 114 پست رفیقم خودکشی کرد بدون هیچ خداحافظی بدهکاریشو داد هدیه داد امانتیا رو داد .شاد و سرحالفردا قرص برنج خورد .چرا کسی نفهمید حالش بده چرا صحبت نکرد خودخواهی نبود؟دوساله گذشت یروز هم از جلو چشمم کنار نمیره .میترسم رد بدم منم برم پیشش 1401/12/26 | 01:03 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 فکر کنم یه ماموریت انجام نشده داری ب دلیل خلقت نکرده مثلا چ ماموریتی ؟ ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 واااا دیگه نکن عزیزم :) ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 با قرص برنج نه با آرامبخش خیلی قوی رفتم کما رگمو زدم چیزی نشد چون سریع بردنم بخیه زدن واسمبا قرص متفورمین ، زیاد خوردم قرصش بزرگه دیگه اخراش گیر کرد به گلوم بالا آوردم ولی تا دو هفته افتادم گوشه ی خونه :/هرچی میخوردم بالا میاوزدم و اسهال بودم ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
پرواز۱۰ عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 957 نه با آرامبخش خیلی قوی رفتم کما رگمو زدم چیزی نشد چون سریع بردنم بخیه زدن واسم با قرص ... متفورمین مگه میکشه
loveallah عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6998 پس هیچی تو دلت نیس.دلت صافه دقبقا قلبییی😍😍😍 برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 متفورمین مگه میکشه نمیدونم من ۵ ورق کامل خوردمقند خون رو میندازه ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 شاید نجات یکی دیگه دارک شد 🚬🪦 ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..