2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا روانی شدم با یه پسره آشنا شدم تا حالا دو سه بار باهاش قهر و آشتی کردم نمیدونم باهاش ادامه بدم ی ...

مجازی؟؟ اذیتت میکنه یا ن فک میکنی دوستت داره ؟ چند وقته باهمین؟

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
مجازی؟؟ اذیتت میکنه یا ن فک میکنی دوستت داره ؟ چند وقته باهمین؟

اره مجازی،رفتارش آزارم میده بد با یه بخشید تمومش میکنه ولی میگه خیلی دوسم داره میخواد منو ببینه که بعدش بیاد خواستگاریم ،تقربیا دو سه ماهی میشه ،خیلی آدم شوخیه یه‌کم بهش گیر دادم بهتر شد تو یه گپ بودیم فالور زیاد داشت دختر منم بهش گفتم یامن یا ابجیات اونم کم کرد بعد روزی که رفتم ببینمش نتونست بیاد مسخره بازی در آورد گوشی روم قطع کرد میگه شوخی کردم یه ماه حرف نزدم کلی پیغام خودش وبقیه فرستادن که برگردم

اره مجازی،رفتارش آزارم میده بد با یه بخشید تمومش میکنه ولی میگه خیلی دوسم داره میخواد منو ببینه که ب ...

باهاش محکم حرف بزن بگو من شوخی هاتو دوست ندارم اصلا اگر اینجوری باهام رفتار کنی مجبور به جدایی میشم بهش فرصت بده درست نشد کات کن

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!

[QUOTE=280149080]باهاش محکم حرف بزن بگو من شوخی هاتو دوست ندارم اصلا اگر اینجوری باهام رفتار کنی مجبور به جدایی میشم ...یه بار جدی بهش گفتم اونم رعایت کرد باز دوباره شروع کرد ابجیاشم ول نمیکنه من حالا دوباره بهش میگم گوش نکنه مجبورم قید شو بزنم چیزی هم میگم میگه مگه تو دوسم نداری 

[QUOTE=280149080]باهاش محکم حرف بزن بگو من شوخی هاتو دوست ندارم اصلا اگر اینجوری باهام رفتار کنی مجب ...

بگو تو چی مگه دوسم نداری که با شوخی هات دلخورم می کنی 

با اکانت دختر اومده بود اکانت من که منو راضی کنه برگردم ،یه سری ها براش حرف در آوردن که این با چندنفره  که فهمیدم اینجوری نیست ولی موقعی که آن همش تو گپه دیر به دیر میاد باهم چت کنیم 

تکیه کلامش شده فقط بگه باشه چشم

اهه چه رو مخ کات بره بابا این همه پسر

عقلم میگه بره دلم مانع میشه آخه بقیه ازش تعریف کردن میگن پسر خوبیه بهش گفتم بیشتر باید فکر کنم بتونم ...

انقدر به منم گفتم بعد طرف رفته با دوستم یا بعد ی مدت رفته