2777
2789
خب دلیلش چیه؟؟ اگه اخلاق بدی داشتی بهش بگو درستش میکنم اگه خطایی کردی بگو تکرار نمیکنم بگو به خاط ...

دیگت توگوشش نمیره اینا .میگه تو دروغ میگی ‌.حنی هیج کدوم ازخانوادش برا پادرمیونی نیومدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگت توگوشش نمیره اینا .میگه تو دروغ میگی ‌.حنی هیج کدوم ازخانوادش برا پادرمیونی نیومدن 

مگه قبلا هم قولی دادی

یعنی به خاطر بچه اش هم حاضر نیست؟

بگو چند ماه عقب بنداز تا ببینی دروغ میگم یا نه

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
مگه قبلا هم قولی دادی یعنی به خاطر بچه اش هم حاضر نیست؟ بگو چند ماه عقب بنداز تا ببینی دروغ میگم ی ...

نه اصلا .میگه زود بریم کارارو انجام بدیم من عجله دارم .

اره هزار بار بهش قول دادم .ولی اون الان دیگع بد شده

البته طلاق اونقدرم وحشتناک نیست خیییلی از طلاق عاطفی بهتره

اگر قرار باشه با طلاق عاطفی زندگی کنید بچت خیلی بیشتر آسیب میبینه

اگه دیدی از خر شیطون پایین نمیاد توکل به خدا کن

نه اصلا .میگه زود بریم کارارو انجام بدیم من عجله دارم . اره هزار بار بهش قول دادم .ولی اون الان دیگ ...

احتمالا جای دیگه سرش گرمه

البته طلاق اونقدرم وحشتناک نیست خیییلی از طلاق عاطفی بهتره اگر قرار باشه با طلاق عاطفی زندگی کنید ب ...

اره عزیزم درست میگی ما جند ماهه طلاق عاطفی گرفتیم خیلیییی عذاب کشیدم .بچمو شیر غم دادم .توکلم بع خداس

خب بگو بده مهریتو تا قرون آخرش بگیر نفقه ات هم بگیر حضانت بچه هم اگه دوست داشتی بگیر بذار ببینم باز ...

میخام شنبه بابابام برم پیش وکیل بعدش برم مهریمو بزارم اجرا با نفقه