2777
2789

بیمار ما حدود. ۷۰ سالشه به طور تدریجی تا به الان ریه اشۉن حدودو ۶۰ درصدش کاملا تخریب شده ...الان یک ماهی هست که با دستگاه اکسیژن ساز مدام فقط تنفس داره ..‌واکسیژن خونشون ۸۰ هست ...راه رفتن براشون سخت شدع دکترها هیچکدوم جواب قطعی نمیدن که تا بکی باید با دستگاه باشه یا کی میتونه راه بره الان دوسه هفته بستری هست میشه تحربتون بهم بکیذ ودر اخر خواعش میکنم که براش دعا کنید

خانم عزیز فقط بیمارتون باید تو شرایط درستی باشه سرما نخوره بوی سرخ کردنی بوی اسفند چیزایی که تنفس رو سخت میکنه 

خدا شفا بده بیمارتون رو

ولی من تازه عموم رو از دست دادم دو ماهه همین مشکل رو داشت ۳سال زیر دستگاه اکسیژن بود  اخری دیگه اکسیژن بهش جواب نداد ریه کلا خشک شده بود

به زودی در این قسمت تیکت بارداری,آبی رنگ,گذاشته می‌شود برای حاجتم میشه یه صلوات بفرستین  
خانم عزیز فقط بیمارتون باید تو شرایط درستی باشه سرما نخوره بوی سرخ کردنی بوی اسفند چیزایی که تنفس رو ...

یعنی ۳سال مدام تۉ خونه فقط زیر دستگاه بود راه میرفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ۳سال مدام تۉ خونه فقط زیر دستگاه بود راه میرفتن

راه میرفتم مثلا کارای شخصی خودش رو انجام میداد ولی باید اکسیژن حتما استفاده میکرد بعدش همش خوابیده یا نشسته اکسیژن میگرفت 😔

به زودی در این قسمت تیکت بارداری,آبی رنگ,گذاشته می‌شود برای حاجتم میشه یه صلوات بفرستین  
راه میرفتم مثلا کارای شخصی خودش رو انجام میداد ولی باید اکسیژن حتما استفاده میکرد بعدش همش خوابیده ی ...

خدا بیامرزه ایشۉن راه هم فعلا نمیتونه بره از راه نرفتن پاهاش ورم کرده ...خیلی سختع که نتونی نفس بکشی

خدا بیامرزه ایشۉن راه هم فعلا نمیتونه بره از راه نرفتن پاهاش ورم کرده ...خیلی سختع که نتونی نفس بکشی

خدا شفاش بده اره خیلی بده   ماساژ بدین یا شستشو بدین پاهاش رو با اب سرد تا ورم پاهاش بخوابه موقع خواب زیر پاهاش بالشت بزارین