2777
2789

ازوقتی بچم سقط شده حالی ندارم ک بخام بیان کنم ..

بنظرتون چندماه بعدکورتاژ حامله میشم 

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم مثل من شبا خواب بد میبینی ؟ من ک می‌دیدم 

همش گریه همش غصه 

۴۰ روز بعد از سقط اقدام کردم 

توی ۴۰ روز کلی ب خودم رسیدم 

اما هنوز مامان نشدم اما خدا بزرگه 

عزیزم ناراحتی ندارع .قسمتت نبوده .حکمت خدا در این بوده که بچه به دنیا نیاد.دور ازجون دور ازجون اگه ب ...

میدونمم🥺اما مغزاحمقم قبول نمیکنه ..

دکترم گفته دوماه نمیدونم درست گفته یانه

به بدنت استراحت بده حداقل 6ماه  که دوباره تکرار نشه من سال ها پیش دوتا سقط داشتم یه دوماهه. یه هفت ماهه خیلی سخت بود چند سال بعدش اقدام کردم خداروشکر الان دوتا دسته گل دارم از حکمت خدا غافل نشو

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
تو هم مثل من شبا خواب بد میبینی ؟ من ک می‌دیدم  همش گریه همش غصه  ۴۰ روز بعد از سقط اقدا ...

توهم کورتاژشدی؟اره بخدا خیلی خابای بدمیبینم مثلا همون بچه رو میبینم هی خدا درسته ندیدمش چون ۶هفته رشدش متوقف شد ولی توخواب میبینم بزرگه وقتی پامیشم کلی گریه میکنم