2777
2789
چجوری بفهمم ی استوری گذاشته دوتا دست یکیش دست دختر بود لیواناشونو زدن بهم بعضی از کاربرا میگن کلیپ ب ...

اگر تو رابطه اید توضیح بخواه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر متعهد باشه محل سگ نمیزاره منظورم شما نیستید ولی کاش وقتی  همچین کسیو میبینن بعضی از خانوما ...

خوب من ک نمیدونم تک رابطه  هس یا ن اگ بودیم هس از چشمم می افته خیلی ام راحت می افته پسری ک ب دختر دیگ اهمیت بده ارزونی خودش من اینجوری میگم الانم شک دارم و گرنه اگ بخواد یکی دیگ رو ببینه میخوام نباشش من ک خودم باشم محل سگ بهش نمیزارم فقط الان شک دارم

خوب من ک نمیدونم تک رابطه  هس یا ن اگ بودیم هس از چشمم می افته خیلی ام راحت می افته پسری ک ب دخ ...

امارشو در بیار خب باهاش رفیق شو یه خورده از رفتاراش میفهمی کاملا پسرایی که رابطشون جدیه ممکنه عملا نگن که تو رابطن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
امارشو در بیار خب باهاش رفیق شو یه خورده از رفتاراش میفهمی کاملا پسرایی که رابطشون جدیه ممکنه عملا ن ...

خب ما فامیلیم بعد من چطوری باهاش رفیق شم خیلی مغرورم ی پیام بهش بدم کلی فکر میکنم ب خاطر ی پیام بعد میگم اگ برم نزدیکش شاید دور بشه اخه پسرا مث سایه ان کثران

خب ما فامیلیم بعد من چطوری باهاش رفیق شم خیلی مغرورم ی پیام بهش بدم کلی فکر میکنم ب خاطر ی پیام بعد ...

اگر همو‌ میبینید به یه بهونه ای باهاش صحبت کن در مورد درس دانشگاه هر چیزی خودت میدونی اگر همراهی کرد پیجتو خواست شمارتو خواست که هیچی اگر نه و کلا گرم نگرفت که خب یا خوشش نمیاد یا کس دیگه ایو داره اگرم تو باغ نبود خودت به یه بهونه ای پیجشو بگیر 

اگر همو‌ میبینید به یه بهونه ای باهاش صحبت کن در مورد درس دانشگاه هر چیزی خودت میدونی اگر همراهی کرد ...

پیجشو دارم تو اینستا فالو داریم همو فقط استوری هامو می تو بینه و تولدمو تبریک گفت تا همین حد ی بارم سر صحبت رو باز کردم دیگ ادامه ندادم منم ندادم دیگ نمیدونم چیکار کنم 

پیجشو دارم تو اینستا فالو داریم همو فقط استوری هامو می تو بینه و تولدمو تبریک گفت تا همین حد ی بارم ...

میبینیش؟ خب برهاش یه بحثی باز کن در همون مورد واسش پست بفرس توی اینستا استوری بزار مثلا که یکی بیاد حرف بزنیم از این کارا اگر دنبالش باشه خودش میاد

میبینیش؟ خب برهاش یه بحثی باز کن در همون مورد واسش پست بفرس توی اینستا استوری بزار مثلا که یکی بیاد ...

اخه بگم یکی بیاد حرف بزنیم میگه این دختره سبکه باهمه حرف میزنه اگ ام پست بفرستم حس میکنم پرو بشه دیگ نمیدونم چکار کنم بازم مرسی یکی بهم گفت بهش اهمیت نده یکی ام میگه بهش اهمیت بده و نزدیک شو من دیگ نمیدونم چ جور ادمیه🤦‍♀️