2777
2789

من یه دوستی دارم که خیلی صمیمی بودیم و این دوستم به خاطر مسائلی افسردگی شدید گرفت مریض میشد و به شدت حالش بد بود 

من به خاطرش انقدر غصه میخوردم و گریه می کردم و هی سعی میکردم که مدام پیشش باشم رفتارش رو کنترل می کردم چون کارش به تیمارستان هم کشیده بود کلی کلاس یا جاهای مختلف می بردمش که یکم حالش خوب بشه 

از گریه و دلداری و پول خرج کردن و ... و با اون صداقتی که دوسش داشتم الان دلم میخواد بمیرم چون الان که من حالم خوب نیست اون حتی جواب پیام نمیده و انگار  نه انگار 

از حرص قلبم درد گرفته شدید 

تازگی ها دیدم خیلی سرد برخورد میکنه و دوست نداره بهش پیام منم پیام ندادم و وقتی فکر کردم دیدم من بیشتر مواقع بهش پیام میدادم 

همیشه تو دوستی تعادل داشته باشین و یادتون باشه شما جزء خانواده اون نیستین فقط در حد یه دوست با هم رفتار کنین که الان مثل من نشین 

لطفا لطفا تو پیام دادن تعادل رو رعایت کنید 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر یا دختر

دختر 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

خودت گفتی کارش به تیمارستان رسیده بود پس چرا ازش توقع میکنی . دوست عزیز که براش کم نگذاشتی شما سالم از لحاظ روحی بودین اما اون بیمار روحی هست و نمیتونه کمکت بکنه . اگر عادی بود و کمکت نمیکرد ناراحتی حقت بود

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......

منم اینجور شده 

دوستم شوهرش مرد کنارش بودم خانواده شوهرش اذیت میکردن کنارش بودم میخواست از سر فشار جنسی با یه قاچاقچی تریاک ک مأمورا دنبالش ازدواج کنه نذاشتم گفتم بخاطر بچت نکن گفت تریاک چیزی نیس ک این نفروشم یکی دیگه و ...

خلاصه نذاشتم 

بعد طرف رفت با یکی دیگه عقد کرد این با من قهر کرد 

شکر خدا میکنم هیچ وقت دوستی نداشتم که حتی اجازه بدم بخواد از مسائل زندگی خصوصی یا وارد خونه زندگیم کنم چه مجردی چه متاهلی ، فقط محیط تحصیلی و کاری همین !

همیشه بهترین دوستم خواهرم و مادرم و خاله م هستن

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
شکر خدا میکنم هیچ وقت دوستی نداشتم که حتی اجازه بدم بخواد از مسائل زندگی خصوصی یا وارد خونه زندگیم ک ...

بهترین کار 👌

چون چه پسر و چه دختر به آدم ضربه میزنن