2777
2789

لطفا برام دعا کنین گوشیشوهرم رو دیدم که دیدم با چند نفر در ارتباط و وقتی فهمیدم اومدم خونه مادرم حتی زنگ نزده بهم

برام دعا کنین   خیلی سرگردان هستم شب عیدی

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۳
1
50%
۳
0
0%
۵
1
50%
۶
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ک نمیخاستی طلاق بگیری چرا خودتو کوچیک کردی و از خونه رفنی

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓
اگ میخوای با زندگیت خدافظی کنی اقدام کن ب مهریه گرفتن بنظر من مهریه گرفتن اخرین کاریه ک ی نفر انجام ...

استارتر رو نترسون بعضیام ب خاطر مهریه کوتاه میان یا خودشونو جمع و جور میکنن 

استارتر رو نترسون بعضیام ب خاطر مهریه کوتاه میان یا خودشونو جمع و جور میکنن 

با حدسو گمان نمیشه زندگی کرد

بهترین کار برا ایشون رفتن پیش مشاوره ست دقیقا مشاوره ام حرف منو میزنع

بخاطر مهریه خیلیااااا اوضاعشون بدتر شده تا بهتر

با اجبار نمیشه زندگی کرد راه درست کردن زندگیو باید پیدا کنه 

ک منو شما نمیتونیم راهنماییش کنیم چون مشاور نیستیم

با حدسو گمان نمیشه زندگی کرد بهترین کار برا ایشون رفتن پیش مشاوره ست دقیقا مشاوره ام حرف منو میزنع ...

درسته عزیزم ولی شوهر ایشون از کارش پشیمون نیس الان یا باید استارتر صبور باشه چن ما چنسال بشینه ببینه کی شوهرش میاد دنبالش یا خودش برگرده ک اینطوری هم باید با خیانت شوهرش کناد بیاد دوس دخترای شوهرشو قبول کنه مشکل از استارتر نیس ک اگه میتونه شوهرش رو باید ببره مشاوره

خیلی اشتباه کردی خونه رو ترک کردی

الان میتونه ازت شکایت ترک منزل کنه

با وکیل صحبت کن و مشاوره بگیر

برگرد خونه

این شوهر خوبی نیست ولی اگه نمیخوای جدا بشی

یک واسطه پیدا کن که بدون این که بهش بگه مثلا واسطه آشتی بشه

در هر صورت برای جدایی و زندکی باید برگردی

خیلی اشتباه کردی خونه رو ترک کردی الان میتونه ازت شکایت ترک منزل کنه با وکیل صحبت کن و مشاوره بگیر ...

تو عقد هم ۳ماه رفت ب اصرار من برگشت ..و هی تو زندگی تو سرم میزد ک من رفتم و تو ب من برگشتی