2777
2789

سلام دوستان من پنج هفته ۴ روز ام بود رفتم سونو بهم گفتن ساک و کیسه زده تشکیل شده ولی جنین نیست گفتن ۲۸ ام مجدد سونو رو تکرار کنم اگه نباشه بارداری پوچه کسی همچین تجربه ای داشته لطفاً کمک کنید 😭😭

یا فاطمه الزهرا ❤️

وا برای تشکیل قلب معلومه که زود رفتی بین ۷تا۸هفته باید بری.انشالله اون موقع معلومه دیگ

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کیسه خالی بود جنین نبود کورتاژ شدم اخر چون خونریزی نداشتم ولی بعضیا خونریزی میکنن سقط میشه

هفته ۶ سقط کردید؟ دکتر ختم بارداری رو تجویز کرد؟

یا فاطمه الزهرا ❤️
هفته ۶ سقط کردید؟ دکتر ختم بارداری رو تجویز کرد؟

نه تا هفته ده صبر کردم دیدم خونریزی ندارم دکتر کورتاژ نوشت تو کورتاژ هم باید دو تا سونو به فاصله یک هفته داشته باشی ولی شما خیلی زود رفتید 

کاربر ۹۵ هستم 
نه تا هفته ده صبر کردم دیدم خونریزی ندارم دکتر کورتاژ نوشت تو کورتاژ هم باید دو تا سونو به فاصله یک ...

اره واقعا تا ده هفته دیگه تشکیل نشه پوچه منم صبر میکنم انشالله خدا به حق خانم فاطمه زهرا اقا ابلفضل دل شکسته ام نکنه شما الان بچه دارید سقط درد ناک بود ؟

یا فاطمه الزهرا ❤️
اره واقعا تا ده هفته دیگه تشکیل نشه پوچه منم صبر میکنم انشالله خدا به حق خانم فاطمه زهرا اقا ابلفضل ...

اره عزیزم چقد گریه کردم خیلی دلم شکست درد سقط کشیدم شیاف زدم ولی دفع نشد دکتر نوشت تا صبح دفع نشه بره کورتاژ تا خود صبح گریه میکردم بعدشم سه ماه عوارض کورتاژ و سقط داشتم اما دوبلره بعد ۶ ماه اقدام کردم باردار شدم الان نی نی بغلمه دارم بزور میخوابونمش

کاربر ۹۵ هستم 
اره عزیزم چقد گریه کردم خیلی دلم شکست درد سقط کشیدم شیاف زدم ولی دفع نشد دکتر نوشت تا صبح دفع نشه بر ...

خدا رو هزار مرتبه شکر که اخرش عاقبت بخیر شدید خدا بهتون یه بچه سالم هدیه داده  منم همش کارم شده گریه و راز نیاز من پلی کیستیک هستمو میترسم به راحتی باردار نشم دنیا برام جهنم شده هر یک ساعت یک سال برام میگذره

یا فاطمه الزهرا ❤️
شما کی جنین دیده شد قلبش کی تشکیل شد

من همون ۷هفته و ۴روز رفتم سونو

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉