2777
2789
عجله نکن ببین کسی تو زندگیش هست یا نه بعدم باید ببینه حسی بهت داره یا نه چون فامیله ریسکش بالاست&nbs ...

خب چجوری بفهمم دختری تو زندگیش هست یا نه ی استوری گذاشته بود کلیپ بود عکس دوتا دست بود ی دستش دست دختر بود لیوانارو زدن بهم بعد پایینش هم علامت قلب گذاشته بود حالا نمیدونم چکار کنم مامانش و خاندانش از اونان ک حرف رو کش میدن و پشت سر حرف میزنن من نمیدونم ابن پسره ب کی رفته ب نظرتون با توضیحی ک دادم کسی تو زندگیش هست؟ چکار کنم؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو اگه با جنبه باشه بد نمیشه

اخه از ی طرف م خانواده ام برام مهمن دوست ندارم شرمنده باشن اگ بره ب کسی بگه همه جا پر میشه پدر و مادرمم ناراحت میشن دوست ندارم اینطوری بشه اخه نمیدونم واکنشش هم چی میتونه باشه اخه ما فامیلیم اگ غریبه بود بلاخره فرق میکرد ی مقدار 

اخه از ی طرف م خانواده ام برام مهمن دوست ندارم شرمنده باشن اگ بره ب کسی بگه همه جا پر میشه پدر و ماد ...

یه کم بهش نزدیک شو

مثلا استوری میذاره ریپلای کن یا پیام بده و اینا

ببین میاد سمتت یا نه

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
یه کم بهش نزدیک شو مثلا استوری میذاره ریپلای کن یا پیام بده و اینا ببین میاد سمتت یا نه

اخه استوری هاشو تا چند روز پیش لایک میکردم قبلانم براش پست فرستاده بودم سر حرفم باز کردم زیارت م رفت تبریک گفتم بخدا دیگ نمیدونم چیکار کنم جای رپیلی رو بسته  

یه کم بهش نزدیک شو مثلا استوری میذاره ریپلای کن یا پیام بده و اینا ببین میاد سمتت یا نه

استوری گذاشت منم ریپلی زدم استوری ایش این بود ک میگفت با ادمایی ک از زندگیم رفتن چکار میکنم  چند تا اشغال ام گذاشته بود  منم رفتم ریپلی زدم گفتم ساعت ۹ شب بزارشون دم در شهرداری بیاد ببره فقط اومد لایک کرد همین 

استوری گذاشت منم ریپلی زدم استوری ایش این بود ک میگفت با ادمایی ک از زندگیم رفتن چکار میکنم ...

پس ولش کن این آدمو

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین