2777
2789
عنوان

من با این مادر چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چجوری از خونه باید بری بیرون  وقتی اجازه نمیدن

پنج شنبه خودشون میبینم خونه مادربزرگ یا خالم هروقتم نمیخوام برم دعوا راه میندازه مامانم باهام قشنگ جهنم میکنه خونرو

الهی عزیزم من بودم ک هر روز دعوا اخر بیرونم میکردن پدرت ازدواج نکرده بهتون پولی چیزی نمیده ک کم کم پ ...

ازدواج نکرده ولی همه کار برای خواهراش میکنه و کلا منو ببینه یا نبینه هم براش فرقی نمیکنه 

نمیتونی درس بخونی بری دانشگاه ک بعدش بیای برا خودت مستقل باشی؟

دانشگاهو میرم اتفاقا دولتیم قبول شدم ولی خب حتی گوشیمم چک میشه ک یه وقت با کسی در ارتباط نباشم حتی تو دانشگاه😅

پنج شنبه خودشون میبینم خونه مادربزرگ یا خالم هروقتم نمیخوام برم دعوا راه میندازه مامانم باهام قشنگ ج ...

اره خوندم کامنتات و متوجه شدم😕

این مدت که از درست مونده رو تحمل کن 

بعدش برا ارشد برو یه شهر دیگه

الانم بتونی راضیش کنی بری سر یه کار پاره وقت خیلی خوب میشه

تطمیع کن مادرت و بگو برم سر کار فشار هزینه هام از رو دوش شما برداشته میشه 

شما سبک تر میشید... این حرفا

اینقدرم بی زبون نباش

ازدواج نکرده ولی همه کار برای خواهراش میکنه و کلا منو ببینه یا نبینه هم براش فرقی نمیکنه 

من دلم برای پدرت خیلی سوخت همه چیزشو از دست داده واقعنم حق داره هر رفتاری داشته باشه برای مرد خیانت از زن هم سخت تره غرورش شکسته

‌‌التماس دعا.

اره خوندم کامنتات و متوجه شدم😕 این مدت که از درست مونده رو تحمل کن  بعدش برا ارشد برو یه شهر ...

ببین من اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم آخری باری که سعی کردم از حق خودم دفاع کنم یه حرفی زده باشم با تافت جوری زد تو گوشم ک پرده گوشم پاره شد گوشم عفونت کرد چند ماه درد میکرد اصن آدم منطقی نیست و بگم کار و بیرون میگه حتما خرابی و میخوای با هم باشی و …

ببین من اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم آخری باری که سعی کردم از حق خودم دفاع کنم یه حرفی زده باشم با تا ...

بدبین شده بخاطر کارای خودش چقد متنفر شدم از مادرت البته ب دل نگیری از من 

‌‌التماس دعا.