2777
2789

ما تو همسایگی مون یه پسری بود که باهم همکلاس بودیم ...

گاهی بخاطر قرض گرفتن کتاب و سوال کردن میومد خونمون ...

کم کم نفهمیدم چی شد بهش وابسته شدم 😐

حتی یه بارم داشتم میرفتم خرید اون تو کوچه بود فهمید

کنار خیابان وایستاد و از دور نگام میکرد

من دیدمش اما مستقیم نگاش نکردم یعنی روم نشد 

اونم بهم حس داشت اما

بعد از مدتی من ترک تحصیل کردم و بعد به دلایلی ماجرامون تموم شد

هنوزم از فکرش بیرون نمیرم و هی پروفایلشو چک میکنم(شمارشو یواشکی گیر آوردم اما هیچوقت بهش پیام ندادم)

حتی تو فکر اینم که در آینده اسمشو بذارم رو بچم 🙂🥺

یکی راه حلی بده

چطور از فکرش درام؟؟

اگر ازدواج کنم و شخص جدید وارد زندگیم بشه ممکنه مشکل حل بشه نه؟؟

ختم نیابتی انجام میدم.خواستی درخواست بده.

نمیشه  

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقاد دارم

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ولی بستگی داره

تا الان با کسی رابطه عاطفی داشتی؟

اگ نداشتی یا کم تجربه بودی این میتونه ب همین دلیل باشه

وقتی با ادمای مختلف درارتباط بودی با کسی ک حتی بهتر از اون باشه یا کسی ک بهت خیلی عشق و محبت و احترام بده و بازم دوسش داشتی اونوقت میشه گف واقعیه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

منم نوجوون بودم که عاشق و مرید یکی شدم ۷سال از خودم بزرگتر بود،وضع مالیشون افتضاح بود،قیافه هم از ۲۰ بخوای حساب کنی با ارفاق ۷ بود😅ولی برا من اسطوره ای بود،انقدر میخواستمش که داشتم خودما جرررر میدادم،آخرم بهش گفتم،۵ سالم طول کشید،ولی اون هر دفعه میرفت با یکی دوست میشد دوباره برمیگشت،منم مثل احمقا شده بودم تایر زاپاس،بعدم رفت زن گرفت و به بدترین شکل ممکن با اینکه خانواده ها میدونستن قالم گذاشت،هم دلم شکست هم آبروم رفت،الان ۳۲ سالمه،ازدواج کردم ۲تا هم بچه دارم،هر وقت یادش میوفتم میگم خداراشکر نشد،اگر نه بدبخت میشدم،توام یکی دیگه بیاد تو زندگیت اون از یادت میره،

از دل برود هر آنکه از دیده برفت