2777
2789
عنوان

خدایا این آهنگ چقدر قشنگه😍😭

235 بازدید | 9 پست

https://musickordi.com/m/15812/

فقط اونجاش که میگه: 

گەر لەدەستم بێ لەجێی تۆ ئەمرم چرکەکانیش ئەوستێنم ڕێگات بۆ ئەبڕم

گەر لەدەستم بێ زوتر پیرئەبم ڕیش سپی ئەکەم بۆ پرچی خاوت تا ڕەش بمێنێ

معنیش میشه: اگر بتونم به جای تو میمیرم، ثانیه ها رو هم متوقف میکنم و راه رو میبندم

اگر بتونم زودتر پير میشم، ریش سفید میکنم واسه موی لَخت تو که سیاه بمونه😍😍💔💔😭

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معنی کاملشو داری🥲دانلودشکردم ولی توگوگل ترجمش پیدانکردم

والا معنیشو خواستم کپی کنم منم پیدا نکردم که واستون بزارم

ولی خودم کوردم میفهمم

هر قسمتشو خواستی بنویس اونو بهت میگم

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
والا معنیشو خواستم کپی کنم منم پیدا نکردم که واستون بزارم  ولی خودم کوردم میفهمم هر قسمتشو خو ...

کلا متوجه نمیشم، پلی عاشق کوردا و زبونشونم🥲😍اگه تونستی کاملشو برام بزاری ممنون میشم

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....
کلا متوجه نمیشم، پلی عاشق کوردا و زبونشونم🥲😍اگه تونستی کاملشو برام بزاری ممنون میشم

🌿آخه مگه نگفتم بهت اگه بری هیچی ازم نمیمونه بعد از تو هیچی ندارم برای ترس از دست دادنت صدام در نمیاد آخه گل روی لبات مثل مورفین برای آرام گرفتن من هرگز نمیتونم بهت بگم برو و دلم هم نمیاد که سد راهت بشم و نذارم بری (دو بیت بعدی هم همون پست اول نوشتم)

من مغرورم تو هم مثل منی من دیوونه میشم اگر برای یک ثانیه پیش من نباشی شیرینم همه کسم تو دست آورد آخر این زندگیمی

بقیه ش هم تکراریه❤️

البته یکی دوتا از کلمه ها رو مطمئن نبودم چون لهجه های مختلف کوردی باهم فرق داره

ئاخر مەگەر نەموت پێت ئەگەر بڕۆی تۆ هیچم نامێنێ

دوای تۆ هیچم نیە بۆ ترسی لەدەست دان دەنگم ناخێنێ

ئاخر گووڵی سەر لێوت وەکو مۆڕفینە بۆ ئارامی من

رووحم بۆنی تۆ ئەدا ڕێگا لامەدە لە باوەشی من

هەرگیز ناتوانم پێت بڵێم بڕۆ

کەچی دڵیشم نایە ڕاتگرم نەهێڵم بڕۆی

-گەر لەدەستم بێ لەجێی تۆ ئەمرم چرکەکانیش ئەوستێنم ڕێگات بۆ ئەبڕم

گەر لەدەستم بێ زوتر پیرئەبم ڕیش سپی ئەکەم بۆ پرچی خاوت تا ڕەش بمێنێ

من مەغرورم تۆش وەک منی بەڵام خوێنت لە ناو دەمارمە

من شێت ئەبم غیرە ئەکەم ئەگەر بۆ چرکەیەک لەلام نەبی

شیرینەکەم هەموکەسم تۆ دەسپێکو کۆتایی ئەم ژیانەمی

🌿آخه مگه نگفتم بهت اگه بری هیچی ازم نمیمونه بعد از تو هیچی ندارم برای ترس از دست دادنت صدام در نمیا ...

مرسی😍چقد قشنگه خیلی لطف کردی🌹

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....