2777
2789

سلام رفقا

یه خواستگار برام اومده که خونشون تا محل زندگی ما ۸ ساعت فاصله داره

و قبلاً هم ازدواج مجدد داشته 

می‌خوام بدونم زندگی دور از خانواده چطوره؟؟

مثلا اگه بچه‌ دار شدین تنهایی میتونید از پسش بر بیایید؟

البته من خیلی از خدا خواستم که ازشون دور بشم

چون تو این چندسال خیلی اذیتم کردن و یادگرفتم که به کسی تکیه نکنم

کاملا هم آدم انعطاف پذیری هستم و لجباز نیستم که قرار باشه با اخلاق طرف مقابلم نسازم.

ختم نیابتی انجام میدم.خواستی درخواست بده.

من که با خانوادم ۳ساعت فاصلمونه و ماهی یبار میرم ولی واقعا برام سخته حالا من بچه ندارم الانکه حاملم خیلی تنهام بعضی وقتا از تنهاییم گریه میکنم هیچ کمک کاری ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنم بیشتر از اینکه دوری از خونه و خانوادت نگرانت کنه

به این توجه داشته باش که مشکلش چی بودی توی زندگی قبلی که به جدایی رسیدن

آدمای مطلقه باید باهاشون بری مشاوره

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
فکر میکنم بیشتر از اینکه دوری از خونه و خانوادت نگرانت کنه به این توجه داشته باش که مشکلش چی ب ...

اره حالا به تحقیق نرسیدیم هنوز

ولی گفت بخاطر اختلاف فرهنگی بوده

یعنی اینا از یزد بودن

و اونا اهل بم.

و جنوبی ها حقیقتاً اخلاق تندی دارن بعضیاشون و فرهنگشون فرق می‌کنه 

من که با خانوادم ۳ساعت فاصلمونه و ماهی یبار میرم ولی واقعا برام سخته حالا من بچه ندارم الانکه حاملم ...

عزیزم درکت میکنم

اما من ۷ سال عمیقاً درکنار خانوادم تنها بودم. و با این تنهایی پخته شدم...

اما نمی‌دونم شدت این تنهایی بیشتر بشه میتونم دوام بیارم یا نه

عزیزم درکت میکنم اما من ۷ سال عمیقاً درکنار خانوادم تنها بودم. و با این تنهایی پخته شدم... اما نمی ...

بستگی به شوهرت داره که تا چه اندازه درکت کنه اگه شوهرت خوب باشه میتونه جای همرو برات پرکنه

اره حالا به تحقیق نرسیدیم هنوز ولی گفت بخاطر اختلاف فرهنگی بوده یعنی اینا از یزد بودن و اونا اهل ...

من اراکیهستم عروس جنوبی ها شدم ماهن ماه با عروس و داماد از بچه خودشونم بهتر رفتار میکنن

البته بم برای جنوب نیست کرمانی هارو نمیشه کلا جنوبی به حساب آورد

ولی اگه یزدی های عزیز ناراحت نشن باید بگم با تجربه ایی که من دارم یزدی های گرامی اصلا غریب نواز نیستن و اصلا با غریبه توی خودشون کنار نمیان مخصوصا بخاطر فرهنگ بسته و مذهبی طوری بودنشون یکم سخته باهاشون اخت شدن

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!