2777
2789
عنوان

شلوار جین

354 بازدید | 13 پست

بچه‌ها لطفا راهنماییم کنید برای خرید بین دو سایز شلوار جین گیر کردم سایز کوچیک تره بهم فشار میاره یه سایز بزرگ تر یه کوچولو گشاده، شلوار جین جا باز می کنه؟ یه سایز یا دو سایز؟ می ترسم بزرگ تره رو بردارم بهم گشاد بشه کلا ولی کوچیک تررو بردارم یه سایز جا باز کنه بشه مثل الان سایز بزرگه خوب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنس پارچه اش هرچی باشه یه سایز بزرگ میشه؟ چون پارچه اش ایرانی و خشکه

اره اگ بسته میشه حتی بزور همینو بگیر

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
عزیزم شلوار جین رو من باشم سایز بزرگترشو انتخاب میکنم چون اگر تنگ باشه خیلی اذیت میکنه ادمو تجربشو د ...

بعد کجا باید وایسته؟ دور کمر یا بالای ناف؟

فاقش بلنده

اگه یکم بخوام پایین تر ببندم کوچیک تره تنگ نیشه بخوام بالاتر ببندم بززگ تره گشاد میشه

بهم فشار میاره عیب نداره؟ بعد چطور بزرگ تر میشه با شستن یا استفاده؟

اره کلا باز میکنه کلا فروشنده ها هم میگن یه سایز کوچیکتر و واقعا چون من جذب دوسدارم خیلی یکم بهم فشار میاره همیشه بجاش تو تن بهتره باز خودت میدونی عزیزم گ راحت طلبی همون بزرگو بگیر

اگه فقط قسمت کمرت گشاده یعنی گودی کمرتو پر نمیکنه میتونی بدی خیاط سه سوته کمرشو تنگ میکنه برات

چه خوب، بعد شلوار فاق بلند کدوم قسمت بابد وایسه؟ چقرر بالا تر از ناف؟ چون سایزی که انتخاب کنم خیلی بستگی به جایی که می بندم داره