2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبلش خودش متوجه میشه که میخواد تشنج کنه صرع کوچکه

تازه دومین باره که اینطور شده نه اصلا نمیفهمه تازه من گفتم چراچشمهات و اینجور میکنی گفت من که هیچ جور نکردم

تازه دومین باره که اینطور شده نه اصلا نمیفهمه تازه من گفتم چراچشمهات و اینجور میکنی گفت من که هیچ جو ...

صرع بزرگ معمولا متوجه نمیشن چی بهشون گذشته و خیلی مراقبت میخواد چون ممکنه ب خودشون آسیب بزنن. دارو مصرف میکنن دیازپام میخورن و درمان قطعی هم نداره

صرع بزرگ معمولا متوجه نمیشن چی بهشون گذشته و خیلی مراقبت میخواد چون ممکنه ب خودشون آسیب بزنن. دارو م ...

نمیدونم صرع بزرگ چه طوریه دخترم یه تشنج شدید با اسهال استفراع داشت بعد از سه ماه دیروز برا بیست تا سی ثانیه اینجور شد