2777
2789
عنوان

یه روز واسه خوبیام :)🖤

198 بازدید | 16 پست

چی میتونست انقد مارو از هم دیگ دور کنه.. 

چی میتونست بغض منو به گریه مجبور کنه... 

بخوام نخوام اون رفته این حال منه :) 

حالم فقط سیگار میطلبه اینارو یادم میمونه یکی طلبت :) 

اومدی حالمو بهتر کنی بهتر نشدم و هی زدی صدمه.. 

به منی که آرزوم بودی به هم می رسیم به زودی 

می‌بینیم کی پای کی افتاده من یا تو که دو رو بودی :) 

یه روز واس خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 🖤

یه روز تو تنهاییات عشقت این آهنگ میشه.. 

میرسه شبایی که من خوبم تو بده حالت ولی مگه مهمه؟!

🙂

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز عوض میشه...‌ شب ماهم صبح میشه

عزیزم خصوصی بهت پیام دادم 🙂💔

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
🙂🖤دلم حس میکنم خیلی شکسته 

دل هممون شکسته به هر نوعی یکی واسه ابروش یکی واسه زندگیش یکی واسه عشقش ولی درست میشه میگن که پایان شب سیه سفیده اجی

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�
عزیزمممم 🥲💔 غصه نخور خدای تو هم بزرگه شاید پره سر عقل اومد و درست شد

فک نکنم اگ میخاست درست بشه بهم نمیگفت ج ن ده :))) 🖤

دل هممون شکسته به هر نوعی یکی واسه ابروش یکی واسه زندگیش یکی واسه عشقش ولی درست میشه میگن که پایان ش ...

🙂💔هعی نمیدونم شاید شاید یه روزی ولی اصلا ذوق عید ندارم 

🙂💔هعی نمیدونم شاید شاید یه روزی ولی اصلا ذوق عید ندارم 

☹☹☹☹☹  گلم خدا بزرگع ناراحت نباش مطمئن باش حالت خوب میشه عزیزم گلم عکس پسره میفرستی؟

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�
☹☹☹☹☹  گلم خدا بزرگع ناراحت نباش مطمئن باش حالت خوب میشه عزیزم گلم عکس پسره میفرستی؟

هستی؟ 

آنلاین بودی بگو بدم