خواب دیدم خونه یکی اقوام رفتیم سر زدن اونجا ی زن ک نمیدونم کی بود ازم خواست براش قهوه بگیرم(فال)بعد من یسری حرفا ب اون خانم زدم ک اون خانم ناراحت شد از چیزایی ک براش آشکار کردم از طرفی ی مرد جوان ک کلا تو عمرمم ندیدمش تو واقعیت انگار از بستگان این خانمه بود هی از پشت پنجره منو میدید از اول مهمونی هی لبخند میزد بعد ک همه رفتن من موندم تنها متوجه شدم دنبال فرصتیه ک بیاد داخل خونه یا ی جورایی تلافی کنه سرم یا بکشم انقدر تو خواب داد زدم دزد دزززززززززد و ترسیده بودم ک نگو میخواست از پنجره بیاد تو ک پنجره رو بستم و از ترس بیدار شدم خودشم برای اینکه لو نره هی میگفت صدای کدوم همسایه اس ( البته مجردم و فک نمیکنم خواستگار باشه تعبیرش) یکم طولانی شد اما حس میکنم معنای خاصی داره
شما یه چیزایی رو راجب یه نفر حدس میزنید و جلوی خودش به روش میارید ،اونم از شنیدن واقعیت و رک بودن شما ناراحت میشه ،،،یه آقا منتظر فرصت که با شما ارتباط داشته باشه البته قصدش سو استفاده ست و شما متوجه قصدش میشین ،و اقرار میکنین که طرف میخواد آرامش و شادی و ازتون بدزده ،
وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من