2777
2789
عنوان

ترکا رسم عیدی به خواهرشوهر دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 116 پست
گاهی ب فقرام کمک میکنه .اما خب این عیدی دادنم قطع نکرده .خودشم برادرش فوت شده چندساله زن داداشش براش ...

من خودم ۶ تا برادر دارم، شکر خدا وضع شون خوبه 

اما هیچوقت راضی نیستم، بهم عیدی بدن 

با اینکه مجردم و وضع مالیم زیاد جالب نیست

مسولیتی در قبال من ندارن 

الویت زن و بچه شون هستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما  بده .من میدم  به نیازمند و کسی که احتیاج داره نه کسی که وضعش از ما بهتره

دوست عزیز جسارت نباشه. یه مساله رو یه جا خوندم گفتنش خالی از لطف نیست. انفاق از پدر و مادر و نزدیکان و همسایه شروع میشه، اگه اولویت بندی کنیم اون ته میرسه به غریبه های نیازمند... شما آیات انفاق رو بخونین اول از نزدیکان شروع شده و در واقع درستش همینه. منم گاهی دوست ندارم به نزدیکان و همسایه ها کمکی کنم به خاطر اینکه شاید کدورتی باشه با ازشون خوشم نیاد. اما طبق نظر علمای دینی ترتیب رو خود خدا در آیات قرآن گفته و رعایت کردنش به نفع خود ماست.

واین نیز بگذرد....

دوست عزیز جسارت نباشه. یه مساله رو یه جا خوندم گفتنش خالی از لطف نیست. انفاق از پدر و مادر و نزدیکان ...

بله حرفتون درسته برای نزدیکانی که وضعشون خوب نیست و احتیاج دارن نه برای نزدیکانی که وضعشون از شما بهتر هست . اگر نزدیکان وضعشون خوب بود باید به غریبه ها کمک کنی 

دقیقاً همینه.  خودمونم خواهریم. مطمئنا وقتی داداشامون عیدی میدن خوشحال میشیم. ولی خب هیچوقتم ...

من برادرام کوچیکن،بخدا خواهر راضی نمیشه هزار تومن از جیب داداشش بهش برسه ولی وقتی میده خیلی مزه میده