الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب شما بده .من میدم به نیازمند و کسی که احتیاج داره نه کسی که وضعش از ما بهتره
دوست عزیز جسارت نباشه. یه مساله رو یه جا خوندم گفتنش خالی از لطف نیست. انفاق از پدر و مادر و نزدیکان و همسایه شروع میشه، اگه اولویت بندی کنیم اون ته میرسه به غریبه های نیازمند... شما آیات انفاق رو بخونین اول از نزدیکان شروع شده و در واقع درستش همینه. منم گاهی دوست ندارم به نزدیکان و همسایه ها کمکی کنم به خاطر اینکه شاید کدورتی باشه با ازشون خوشم نیاد. اما طبق نظر علمای دینی ترتیب رو خود خدا در آیات قرآن گفته و رعایت کردنش به نفع خود ماست.
دوست عزیز جسارت نباشه. یه مساله رو یه جا خوندم گفتنش خالی از لطف نیست. انفاق از پدر و مادر و نزدیکان ...
بله حرفتون درسته برای نزدیکانی که وضعشون خوب نیست و احتیاج دارن نه برای نزدیکانی که وضعشون از شما بهتر هست . اگر نزدیکان وضعشون خوب بود باید به غریبه ها کمک کنی