2777
2789

خواهش میکنم هر کی با هر دعا و ذکری میتونه برام بخونه 🙏🙏🙏🙏😭😭😭قهر بد و سنگینی داریم از عاقبتش میترسم 

شوهرم خیلی کینه ایه 

برات فرستادم ذکر یا ودود رو زیاد بگو به نیت خودت وشوهرت هرچی بیشتر بهترر

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات حمد خوندم صلوات هم فرستادم انشالله همین امروز آشتی کنید و شوهرت بیاد برای آشتی 

میشه شما هم به تاپیک من بیای  

دخترم و پسرم تنها دارایی من در این دنیا هستن   فقط اهنگهای armin2afm و طلیسچی آرومم میکنه    خدایا ممنون بابت همه مهربونیات   هرکسی امضام رو خوند صلوات بفرسته تا شوهرم دست از سرم برداره هر چه زودتر و بره پی لیاقتش ازش خسته هستم هیچوقت دیگه نمیخوامش. باورم نمیشه دیگه هیچ مهری بهش باقی نمونده در قلبم خدایا شکرت..

انشالله قهر بینتون به آشتی تبدیل بشه عزیزم

دخترم و پسرم تنها دارایی من در این دنیا هستن   فقط اهنگهای armin2afm و طلیسچی آرومم میکنه    خدایا ممنون بابت همه مهربونیات   هرکسی امضام رو خوند صلوات بفرسته تا شوهرم دست از سرم برداره هر چه زودتر و بره پی لیاقتش ازش خسته هستم هیچوقت دیگه نمیخوامش. باورم نمیشه دیگه هیچ مهری بهش باقی نمونده در قلبم خدایا شکرت..
ممنون حتما عزیزم 

عزیزم میدونم چقدر سخته من برات دعا میکنم خودت هم چله ی حدیث کسا بردار هر روز قبل از اذان ظهر بزار تو خونه پخش بشه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)