2777
2789
عنوان

خواب صادقه و عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 22 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم یه بار مادرم‌ آش قلمکار درست کرده بود به نیت خیرات برای پدرم. و اتفاقا خوابشو یه نفر دیده بود که پدرم داشته آش قلمکار میخورده و میگفته خیلی خوشمزه شده.

روح همشون شاد....

منم دلم میخواد فردا برم‌سرخاکش ولی فکرنکنم‌بتونم‌برم...😔

ممنون میشم یه صلوات برای روح پدرم بفرستید.❤️

پسر همسایمون چند سال پیش فوت کرد بعد به خواب یکی دیگه از همسایه ها اومد که اصلا پسره رو ندیده بود فقط مامانش و می‌شناخت ،بهش گفته که برو به مامانم بگو‌ واسم قرمه سبزی درست کنه با سالاد شیرازی ،زنه هم می‌ره به مامان پسره میگه والا من اصلا پسرت و ندیدم اما تو خواب همچین چیزی بهم گفته ،،،مامانش گفته غذا مورد علاقش قورمه سبزی بوده با سالاد شیرازی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من