2777
2789
عنوان

خواب هایی ک میبینم واقعی هستند...

455 بازدید | 16 پست

مدتیه وقتی یه اتفاق خاصی بخواد بیفته،قبلش توی خواب به من الهام میشه، 

مثلا چند وقت پیش خواب دیدم رئیس شرکتی ک شوهرم توش کار میکنه خیلی پریشونه داره میدوعه و میزنه تو سرش میگه بدبخت شدم چه ضرری کردم ! چند روز بعد شرکت آتیش سوزی شد و ضرر سنگین... 

یا مثلا یه بار خواب دیدم جمعی از افرادی ک تو فامیل فوت کردن نشستن گفتن مهمون داریم چند روز بعد دایی مامانم فوت کرد.. 

و خواب های دیگه... 

بعد گاهی اوقات صحنه هایی که توی خواب میبینم، توی واقعیت دقیقا اتفاق میفته جوری که میتونم بعدشو حدس بزنم... 

علتش چیه یعنی؟؟؟ 

یه چیز دیگه هم هست وقتی یه نفر دلمو میشکنه بعد خیلی اذیت شم گریه کنم..  اون شخص بزودی اشکش درمیاد درمونده میشه دلش میشکنه..  جوری که میفهمم بی ربط به موضوع من  نیست.. 

هیچوقتم بد برای کسی نمیخام نفرین هم نمیکنم اما نمیدونم چرا اینجوری میشه... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعضي خوابام تعبيرميشه مثلا يكي از فاميلمون حامله شد تو روزاي اولي كه فهميديم حاملس من خواب ديدم پسره بعدش بهش گفتم پسره حتي اسمم گذاشتن البته ديگه اسمي كه من تو خواب ديدمو قبول نميكنن😂حتي موقع به دنيا اومدن بچه رم ديدم

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
الان یعنی از پشت گوشی هم میفهمی حس و حال مارو؟؟؟ یا فقط توی خواب؟؟؟

نه علم غیب ندارم خخ 

توی خواب که هست و گاهی اوقات احساس میکنم مثلا حس میکنم فلانی داره به همسرش خیانت میکنه بدون هیچ نشونه ای.. بعد میبینم درست بوده 

با قرآن جور در نمیاد آخه نمیدونم 

اتفاقن من از درس خونده های دینی اینو شنیدم 

عالم ذر همه اونجا بودیم انتخاب کردیم

اعلام کردیم چی میخوایم کجا رو میخوایم 

یه خانم توی برنامه زندگی پس از زندگی اومده بود

میگفت من قبل تولدمم دیدم و یادش بود و میگفت از وقتی به دنیا اومدم این تجربه توی حافظه منه من پدرم مادرم خواهر برادر هامو دیدم چندسال قبل تولدم اسمش الهامه 

بزن توی نت تجربه الهام زندگی پس از زندگی میاره برات خیلی جالبه

خواهرم لایک نکن🤕😐❤