2777
2789
عنوان

رنگ مو فانتزی سرمه ای

204 بازدید | 3 پست

سلام .برا اولین بار میخام موهامو رنگ کنم .میخام پایینشو امبره سرمه ای کنم.روی موهام قبلا حنا بوده.باید اول دکلره کنم بعد رنگساژ سرمه ای بزارم؟؟؟بعد اینکه نمیخام قسمت سرمه ای و مشکی موهام ک از هم جدا میشن خط باشه ینی میخام بین سرمه ای و مشکی سایه باشع.کسی تجربه داره بعد اینکه بهم بگید اکسیدان چند درصد بگیرم.به واریاسیون هم نیازه؟؟؟

ممنون میشم اگه میدونید جوابمو بدین😘😘😬

خودت نمیتونی اینکارو بکنی نیاز ب تخصص داره اینم بگم بهت ک بعد شستشو پاک میشه رنگ فانتزی عمرش کمه ولی اگ دکلره کنی و شامپو رنگ بزنی هم بد نیس البته موی حنا  دار کلا داستان داره

خودت نمیتونی اینکارو بکنی نیاز ب تخصص داره اینم بگم بهت ک بعد شستشو پاک میشه رنگ فانتزی عمرش کمه ولی ...

اره میدونم زود پاک میشه.حنای موهامم گفتم شاید چون موهام ضخیمه بتونم بزارم دکلره خوب ب پایه برسه😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.