2777
2789
عنوان

دوستم چرا اینطوریه

13092 بازدید | 16 پست

احساس میکنم همجنسگراس..بذارین خصوصیاتشو بگم شما حدس بزنین

ورزشکاره و هیکلش شبیه پسراس

از بچگی عاشق اسباب بازی ماشین بوده و از بچگی از دخترا بدش میومد حتی دوس نداش بره بغل خاله هاش و فقط سمت مردا بود..

کلاساش همه با پسرا میگیره میگ بهتر میتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم..

بیشتر لباساش اسپرتن ولی خو بیرون ک میره شال و ایناعم میکنه سرش

با خیلی از رفتارش و حرفاش میشه فهمید..مثلا خیلی وقتا ی چیزایی بم گفته یا ی کارایی میکنه برگای ادم میریزه همشم تو این دوران دوستیمون از شیوه های مختلف دوس داشت نظرمو درباره لزبین بودن و رابطه دو تا دختر بدونه...واقعا موندم چیکار کنم.احساس میکنم گناهداره ک نمیتونه با کسی در میون بذاره

رمان مردروبخون .خصوصیات دختره تواون رمان روداره وکاملادرموردشون توضیح داده شده که چرااینطورین 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور همجنسگراس بعد با پسرا میگرده؟؟ و از دخترا بدش میاد؟ این خصوصیاتی که گفتی شبیه تام بوی ها  هست ولی این افراد از دختر ها بدشون نمیاد خصوصیات پسر دارن و عاشق همجنس خودشون میشن ، دوران دانشگاه یکی از همکلاسی هام تام بوی بود برای همین اطلاعات دارم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

خیلی خیلی معذرت میخوام ولی حتی شده خودشو میزنه ب اون راه ندونستن و جاهای حساس بدنمو لمس میکنه..

یا میاد میشینه روم ..اونروزی دعواش کردم بم گف ببین فلانی هم میگ بشین دوس داره بت حال بدم...

وای فکرشم عذاب اوره ب نظرتون چشه😭😭😭😭

چطور همجنسگراس بعد با پسرا میگرده؟؟ و از دخترا بدش میاد؟ این خصوصیاتی که گفتی شبیه تام بوی ها   ...

نمیدونم.دوستِ دختر خیلی خیلی زیاد داره ولی میگ بیشتر با پسرا گرم میگیرم

نمیدونم.دوستِ دختر خیلی خیلی زیاد داره ولی میگ بیشتر با پسرا گرم میگیرم

نه ایشون یا عادیه یا فاز همجنسگرایی داره درست میشه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

چطور همجنسگراس بعد با پسرا میگرده؟؟ و از دخترا بدش میاد؟ این خصوصیاتی که گفتی شبیه تام بوی ها   ...

بدش نمیاد با اونا بهتر ارتباط برقرار میکنه وگرنه دوست زیاد داره