2777
2789
عنوان

خانومایی که عفونت ،کیست و.....دارید

9361 بازدید | 24 پست

من سه تا کیست داشتم گفتن باید عملش کنی ترسیدم گفتم عمل نمیکنم گفتن دارو ولی فک نکنیم جواب بگیری کیستام بزرگ بودن بچه ها 

رفتم دارو گیاهی شیاف چهل گیاه دادن گفت هرچی عفونت کیست هر مشکل رحمی داشته باشی امرو میریزه بیرون یه شب در میون یه شیاف 

اولین شب گذاشتم هیچی صبحش یکم سوزش داشتم 

سومین شب دباره گذاشتم فرداش یه لیوان آب ازم ریخت انگار کیسه آب بچه هست پاره میشه اونطوری ولی زرد بود همین روال انجام دادم پری شدم قطع کردم پری خوب شد دوباره شروع کردم ۳ تا دیگه گذاشتم یه شب در میون که بلاخره کیستام دفع شد پوست دور کیست شبیه پوست مرغه با مایع اینا خیلی چندشه کلا تخلیه شد دیشب یکی دیگه گذاشتم گفتم شاید مونده باشه ازش امروزم رفتم سنو گفت کیست نداری دفع شد بچه اصلا هیچ دردیم نداشت کاملا رحمم پاک شد کیستام دفع شد گفتم تجربه مو بگم براتون خیلی خانوما کیست دارن واقعا یه درمان راحت بود 

به هیچ کس تو دنیا تکیه نکن ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شیاف داروی معروفیه یا فقط همون طبیبی که رفتید پیشش تجویز کرده و ترکیباتش رو میدونه؟ میخوام بدون ...

نه گلم اماده س تو همه عطاریا هست فقط جای مطمئن برو تقلبی بهت ندن الان عکسشو برات میزارم کلا قوطیش ۱۵ تاس تو دوران پریودیم استفاده نکن 

به هیچ کس تو دنیا تکیه نکن ...