2777
2789
عنوان

خواهشا بیاین کمک کنید

92 بازدید | 15 پست

سلام شب بخیر خانوما🤍

من کلا ادمیم که با بچه ها خیلی زود صمیمی میشم و ما با یکی از عموماهام خیلی رابطه صمیمی داریم به صورتی ک هرشب میان و میرن...

امشب دختر ۱۳ سالشون اومده بود خونمون یجوری بود غیر طبیعی بود یکم باهاش حرف زدم و گفت که من با یه پسری که تو محلمون سوپری داره دوست شده بودم😐و پسره هم ۱۹ سالش هست بعد نمیدونم حالا سر چی اینا بهم میزنن من کلی رهنمایی کردم ک سنت کمه و... بعد گفت امرروز ک رفتم دنبال دوستم ک بریم کلاس زبان باهم منو در سوپری دید اومد دنبالم  و وسط خیابون بهم فحش داده و هروقت منو میبینه میاد دنبالم(شهرما کوچیکه) حالا من نگرانشم چون میدونم پسره نیت خوبی نداره بنظرتون به مادرش بگم یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب مادرش بگو یکی دنبال دخترشه ولی نگو دوستش بوده

نه نمیگم که دوست بودن ولی میگم یکی اذیتش میکنه بنظرم باید به پسره تذکر داد تا یه ترسی داشته باشه و دیگه ول کن بشه

نمیدونم  اگه مامانش گیربده نیست و زندگی بچه را به خاطر یه دوستی ساده تلخ نمیکنه بهش بگو ، و به ...

مادرش خب آدم با درکی نیست و کلا منطقی نیستن من بهشون نمیگم که دوست بودن ولی بهش میگم فلان پسر میره دنبالش و بهش گیر میدع

مادرش خب آدم با درکی نیست و کلا منطقی نیستن من بهشون نمیگم که دوست بودن ولی بهش میگم فلان پسر میره د ...

آره اینجوری بهتره ولی بازم دلم برا دختره سوخت 

احتمالا چندوقتی توسط خانواده محدود میشه☹

آره اینجوری بهتره ولی بازم دلم برا دختره سوخت  احتمالا چندوقتی توسط خانواده محدود میشه☹

خب قطعا منم خیلی ناراحتم... ولی این بهتره ک‌یه مدت محدود بشه تا اینکه تا آخر عمر با ترس  زندگی کنه و بهش آسیبی برسه

نه نمیگم که دوست بودن ولی میگم یکی اذیتش میکنه بنظرم باید به پسره تذکر داد تا یه ترسی داشته باشه و د ...

اره اینجوری خوبه اگر بگی دوست بودن هم دردسر میشه براش هم اعتماد نمیکنه دیگه بهت

....