momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 عنوان مطب های زیبایی جای سوزن انداختن نیست اونوقت سوال منو کسی نمیاد جواب بده 219 بازدید | 10 پست یعنی هیچکی نیست پیش دکتر تزریق ژل کرده باشه و لبش نامتقارن شده باشه؟ ترمیم هم رفتم درست نشددکتر گردن مبگیره انزیم بزنه لااقل؟؟؟ 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹ 1401/12/25 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرشوهر1 عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 5111 گردن نمیگیره ولی برات ترمیم میکنه پولشو میگیره کاربر ۹۵ هستم
mrsshimaw عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 244 برا من شد ولی باردار شدم نتونستم برم پیشش دیگ الانم ک خوابیده دیگه سیم کارت نداشتم بیام🙄با خط شوهرم اومدم ک انشاالله ب تبریک رسیدن تیکرمو ببینم،،همیشه آرزوشو داشتم💔
خورشت_بامیه_10 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 1800 دکتر گردن نمیگیره هزینه باید بدی انزیم بزنن البته من ژلو اینا نزدما ی اشنام زد افتضاح شده پولمنداره درست کنه میگه دکتر گفته انزیم بژن
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 برا من شد ولی باردار شدم نتونستم برم پیشش دیگ الانم ک خوابیده بخوابه درست میشه؟؟ خیلی لبم کجه نصفش پره نصفش خالی 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 دکتر گردن نمیگیره هزینه باید بدی انزیم بزنن البته من ژلو اینا نزدما ی اشنام زد افتضاح شده پولمنداره ... خدا لعنت شون کنه واقعا 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
mrsshimaw عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 244 بخوابه درست میشه؟؟ خیلی لبم کجه نصفش پره نصفش خالی برا من خیلی تابلو نبودولی ی قسمتش برآمده بود اونور عادی بودبرا من خوابید درس شد ۷ماه میگذره ژل درموفیل زده بودم دیگه سیم کارت نداشتم بیام🙄با خط شوهرم اومدم ک انشاالله ب تبریک رسیدن تیکرمو ببینم،،همیشه آرزوشو داشتم💔
زندگی_شاد۱۴۰۱ عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 134 بخوابه درست میشه؟؟ خیلی لبم کجه نصفش پره نصفش خالی عزیزم پست قبلی رو بخون من جوابتون رو کامل دادم ⚘️⚘️⚘️⚘️
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 عزیزم پست قبلی رو بخون من جوابتون رو کامل دادم ⚘️⚘️⚘️⚘️ تگم میکنی گلم؟؟؟ دوتا پست های اخر تونو دیدم با جای سوزن مشکل داشتی من مشکلم نا متقارنی لبمه رفتم ترمیم گفتم اصلا حجم نده فقط متقارنش کننیم سی سی ژلو چپوند تو لب بالام فقط وسط لبممثل منقار طوطی شذه 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
momy_niniha مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 361 اخر سر هم متقارن نشد 💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹