2777
2789

من از اول با پسرم که الان 21 ماهشه صندلی عقب ماشین نشستیم. هدفم این بود که هم امنیت داشته باشیم از لحاظ تصادف هم بچه به پشت نشستن عادت کنه. ولی همیشه یا تو بغلم میشینه یا وایمیسته روی پاهام و از پشت صندلی شاگرد میگیره. تازگیا براش صندلی کودک خریدیم هنوز نصبش نکردیم ولی مطمئنم به همین راحتی توش نمیشینه. اگه تو شندلی بشینه منم میتونم برم سراغ رانندگی. چیکار کنم؟ چه راهکارهایی بلدینکه بشینه و گریه نکنه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هردوتا بچهم رو نشوندم از اول ،پسرم رو تا ۷سالگی ،دخترم فعلا ک پنج هست میشینه برای هر کدوم یکماه تلاش کردم و با گریه کردن هاشون کوتاه نیومدم و مصرانه تو صندلی گذاشتمشون خودم میرفتم عقب پیششون سرگرمشون میکردم تو صندلی اما برای هر دو یکماه زمان برد 

شماهم زمان بزار کوتاه نیا وسایل سرگرم کننده همراهت باشه مشغولش کنی

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
من هردوتا بچهم رو نشوندم از اول تا پسرم رو تا ۷سالگی دخترم فعلا ک پنج هست میشینهبرایهر کدوم یکماه تل ...

وقتی که گریه میکردن و خودشونو به در و دیوار میکوبوندن چیکار میکردی

منم خریدم اصلا استفاده نمیکنه ‌.تازگیا جلو میشینه گریه میکنه میگه تو باید عقب بشینی...دو نیم سالشه😐

آخی الهی خنده م گرفت 😂🤣 شیطون

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

دستشو میگرفتم برای ارامش گرفتنش سرگرمش میکردم اگر اروم نمیشد و گریه ش ادامه دار میشد   میزاشتم انقدر گریه کنه تا خسته بشه بفهمه باید یاد بگیره تا بشینه 

گریه بیشتر ی ابزار هست ک ب اهدافشون برسن چندبار ببینن ب گریه اهمیت داده نمیشه از سرشون میفته فقط صبورر باش تاپیکتون منو یاد قدیمای نی نی سایت انداخت ک توش حداقل دوتا موضوع مفید یاد میگرفتیم الان همه تاپیکا مادرشوهر خواهرشوهری شده🥴

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

باید زودتر اینکارو میکردید الان ممکنه ک نشینه، اما باز الانم بشونش خودتم بشین عقب با وسیله و خوراکی شعر و دست و اهنگ،،،رانندگی اگر بلدی سری های بعد بهش بگو من اگه بشینم پیشت کی رانندگی کنه پس ک بریم‌پارک خونه یا مامان جونو...از مسافتای کوتاهم شروع کن 

parasoo1989@

اخه ۲۱ماهشه 

زودتر باید عادتش میدادی

خیلی خطر ناک بدون صندلی

من از سه ماهگی پسزم تو صندلی می‌نشست

البته ما چون دائما در سفر هستیم عادت کرده

البته یه زمانی ببین ۹ماهگی تا یکسالگی و یا مابین ا تا دو هم بعصی وقت ها لج میکرد میومد بغلم

بعد ک آروم میشد میرف

الان ک سه سال نیم خودش میره تو صندلیش میشینه و پیاده میشه و کمر بند هم خودش میبنده