2777
2789
عنوان

لالاکن دخترزیبای شبنم

584 بازدید | 43 پست

دوس دارم وقتی مردم یه کلیپ ازعکسام بسازن وروش اهنگ لالاکن دخترزیبای شبنم لالاکن روی زانوی شقایق بخواب تارنگ بی مهری نبینی توبیداریکه تلخ دقایق وبزارن همه باهاش گریه کنن چون لحظه به لحظه ی زندگیم تلخ بوده

پیرترین دخترجوان این شهرممغرور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این آهنگ عجیبه خیلی بی اختیار اشکم میریزه شنیدنی

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

عکس خوب داری؟

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....

عکسات بفرس برامن برات بسازم. منم عکسام میفرستم براتو اگه زودتر مردم ان شاء الله تو برام بساز   برا من با اهنگ  یه تابوت رنگی یه قصر قشنگی برایم بسازید در آغوش تنگی... 

در حسرت تپل شدن🥺
شمادوست داریدچه اهنگی بعدمرگتون خاطرتون روزنده کنه

بلا دختر مردم 🥲😂

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱

خدانکنه عزیزم ... ،دلم گرفت بیشتر 😢،انشاءالله خدازندگیتوخوب وخوش کنه ودرارامش وشادی وسلامتی زندگی کنی 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه