2777
2789
عنوان

شمام یک نخاله توخونوادتون دارین؟؟

1575 بازدید | 85 پست

داداشم۳۰سال عمرشه ولی اندازه یک بچه حالیش نیس.زنش بایک بچه ۸ماهه گذاشت رفت بااینکه داداشم خیلی دوسش داشت.مامان بابام هرشب بخاطرداداشم دعوادارن.بابام ب مامانم میگه باعث بدبختی پسرت تویی ازبس ک دلت براش میسوزه وهواشوداری.راس میگه مامانم انگاری جونش ب داداشم وصله.بخنده میخنده ناراخت باشه ناراحته.الانم یک کلام بابام بهش گفت پسرت کارایی ک میکنه دست خودش نیس معتاده نشسته گریه میکنه ک باباهمچین تهمتی زده.من حقومیدم ب بابام خدایی دیگه شورشودراورده.خیلی ناراحتم ک هیچ کاری ازدستم برنمیاد.ازاخرباعث مرگ مامان بابام میشه پسره ی احمق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا تو اکثر خانواده های ایرانی که مخصوصا یک پسر دارن اینطوریه 

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙

چی بگم بعضی دوستی هاهم دوستای خاله خرسس وقتی میبینی داره میره ته چاه نباید قربون صدقه بری بلکه باید طوری رفتار کنی ک نه سرخورده بشه نه فکر کنه ک اره کارش اشکال نداره 

دیدم ک میگم 

اره ماهم یه معتاد داریم ، از تو زباله ها خرجشو ذرمیاره واسه زن و بچش

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

تو هر خانواده ی نخاله پیدا میشه  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

داداش منم ادم نیست حالم ازش بهم میخوره 36سالشه هرچی داره از بابام تابابام بود اونو دق میاورد الانم بنده خدامامانم هرماه دم ب دقیقه میاد پول میخواد دوتادخترم داره ن خودش ادمه ن زنش چشمشونم ک هیچییی نمیگیره

🦦

متاسفانه داریم ولی خوب نمیتونم بگم نخاله میتونم بگم سوهان روح بقیه اعضای خانواده 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫