2777
2789

؟؟؟ 

تعداد رای : 21
نظرسنجی
بیاین عکس هفت سینمو بزارم
7
33%
مادر شوهر فتنه ام عیدو زهرمارم کرده
10
47%
بیاین سفره افطارم، افطار چی میخورین
1
4%
شوهرم بهم عیدی نداده طلاق بگیرم یا تا ۱۳صب کنم
3
14%
لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

اخری😂😂

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزینه اخر😂😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
ارهه😂یا شوهرم اجیل نخرید آبروم رفت😱😂

اره🤣🤣

یا به شوهرم گفتم بریم اجیل بخریم کتکم زده سرمو شکونده 😐

یا مهمونامون اجیلارو ریختن تو جیباشون بردن 

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
لباس جاريم اين جور بود لباس فلانى بدتر بود خودم از همه خوشگلتر بودم جاريم سوخت😅😂

ارره🤣🤣 یا جاریم طلاهامو دیده بد سوخته حسود خانوم بردنش درمونگا

شوهرم میگه ۱۳ بدر باید خانوادش باشیم من نمیخوام

بچه ها این کاربری دست دو نفر هست💛توجه کنید نی نی یار منو لایک و ریپلای کرد بهم گفت عزیزم لطف داری به من حالا من دیگه عضو هیت مدیره سایت و دست راست نی نی یار شب هستم دست از پا خطا کنید یه تگ میکنم بچه های بالا بیان خدمتتون😎🗿

مادرشوهرم به جاریم عیدی داد به من نداد 

زن داداشم سال تحویل پیش نیومد پیش خانواده خودش بود 

بچه ها این کاربری دست دو نفر هست💛توجه کنید نی نی یار منو لایک و ریپلای کرد بهم گفت عزیزم لطف داری به من حالا من دیگه عضو هیت مدیره سایت و دست راست نی نی یار شب هستم دست از پا خطا کنید یه تگ میکنم بچه های بالا بیان خدمتتون😎🗿