2777
2789
عنوان

یادت باشد☝️🤷🏻‍♀️

108 بازدید | 6 پست

۱_ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﺨﻮﺍﻫﯽ ﻫﻴـﭻ ﮐﺲﻧﻤﻴﺘﻮﺍﻧﺪ ﺯﻧﺪﮔﻴﺖ ﺭﺍ ﺧﺮﺍﺏ ﮐﻨﺪ

.۲_ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺭﺍ ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺭ ﻭﺟﻮﺩﺧﻮﺩﺕ ﭘﻴﺪﺍ ﮐﻨﯽ

.۳_ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﺪ ﺧﺪﺍ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻣﻮﺍﻇﺒﺖ ﺍﺳﺖ

.۴_ﻳﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﺪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺗﻪ ﻗﻠﺒﺖ ﻳﮏ ﺟﺎﻳﻲﺑﺮﺍﻱ ﺑﺨﺸﻴﺪﻥ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺑﮕﺬﺍﺭﻱ...

۵_ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻫﻴﭻ ﺩﺳﺘﻲ ﺩﺭ ﻫﻴﭻ ﺟﺎﻱ ﺍﻳﻦ ﺩﻧﻴﺎﻧﺒﺎﺵ ...ﺍﺷﮑﻬﺎﻳﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻬﺎﻱ ﺧﻮﺩﺕ ﭘﺎﮎﮐﻦ ؛ ﻫﻤﻪ ﺭﻫﮕﺬﺭﻧﺪ

.۶_ﺯﺑﺎﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻲ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻗﻮﻱﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﺍﻧﺪ ﻗﻠﺒﻲ ﺭﺍ ﺑﺸﮑﻨﺪﻣﺮﺍﻗﺐ ﺣﺮﻓﻬﺎﻳﻤﺎﻥ ﺑﺎﺷﻴﻢ

.۷_ﮔﺎﻫﻲ ﺩﺭ ﺣﺬﻑ ﺷﺪﻥ ﮐﺴﻲ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﻴﺘﺎﻥﺣﮑﻤﺘﻲ ﻧﻬﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ. ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﺑﻪﺑﺮﮔﺸﺘﻨﺶ ﻧﮑﻨﻴﺪ

.۸_ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻣﺜﻞ ﻋﮑﺲ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺣﺪ ﮐﻪﺑﺰﺭﮒ ﺷﺎﻥ ﮐﻨﻲ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﺷﺎﻥ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻣﯿﺎﯾﺪ

.۹_ﺯﻧﺪﮔﻲ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﻧﻴﺴﺖ ، ﻣﺸﮑﻞ ﺍﻳﻨﺠﺎﺳﺖﮐﻪ ﻣﺎ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺭﺍ ﺩﻳﺮ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﻴﮑﻨﻴﻢ

.۱۰_ﺩﺭﺩﻫﺎﻳﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭼﻬﺎﺭ ﻃﺮﻓﺖ ﻧﭽﻴﻦ ﮐﻪﺩﻳﻮﺍﺭﺷﻮﻧﺪ ، ﺯﻳﺮﭘﺎﻳﺖ ﺑﭽﻴﻦ ﮐﻪ ﺯﯾﻨﻪ ﺷﻮﻧﺪ…

۱۱_ﻫﻴﭽﻮﻗﺖ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻓﺮﺩﺍﻳﺖ ﻧﺒﺎﺵ ، ﺧﺪﺍﻱﺩﻳﺮﻭﺯ ﻭ ﺍﻣﺮﻭﺯﺕ ، ﻓﺮﺩﺍﻫﻢ ﻫﺴﺖ…

۱۲_ﻣﺎ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺩﻓﻌﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺑﻨﺪﮔﻲﺩﺍﺭﻳﻢ ﻭﻟﻰ ﺍﻭﻗﺮﻧﻬﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﺳﺖ

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

متنت خیلی قشنگ بود

مچکرم عزیزم💖💝

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه خوب بود ولي من با اولی مخالفم 

مچکرم گلم💛🧡.اگه بهش فکرکنیم درسته.مثلا بها دادن به آدمهای اشتباه، یکی از عواملشه

براوو

تشکرگلم🧡💜