2777
2789
عنوان

دفع بقایای سقط بدون کورتاژ

20991 بازدید | 22 پست

سلام.من تو ۱۷هفته یه سقط بخاطر پارگی کیسه آب داشتم،طبیعی سقط کردم،الان یه هفته گذشته رفتم سونو گفت بقایا به اندازه۲۸در۱۳دارم که دیواره رحمم ضخامتش ۱۶هست و زیاده،کسی تجربه ای داره برای دفع بقایا بدون کورتاژ؟لطفا اگه اطلاعی دارید کمکم کنید

متیل آرگونین بخور من تیر ماه ۲۳ هفته سقط داشتم هنوز ک هنوزه لخته های یه انگشتی دفع میکنم

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من بقایا نداشتم تو سونو ک رفتم جفت و همچیز هم کامل اومد بیرون الان حال روحیت خوبه؟

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
یعنی هنوز بقایا داری؟ دکتر چی میگه؟ 

همون اول هم نداشتم ولی بخاطر فشار زایمان زودرس همیشه یچیزای ریزی رحم تو هر قاعدگی دفع میکنه ک طبیعیه و خطری نداره ولی متیل هم برای کم شدن خونریزی هم برای دفع بقایا خیلی خوبه

خب سونو رفتین ببینین بقایا دارین یا نه؟

اره عزیزم بعد ده روز ک خونریزیم کم شد رفتم گفت رحم پاکه

نه اصلا اصلا همش دارم گریه میکنم

جنسیتش چی بود من بعد ۸ ماه دلم براش خیلی تنگ میشه بچه میبینم همش میگم اگ بچم زنده بود الان بدنیا اومده بود😭انشالله یه فرزنده صحیح سالم صالح باردار میشی

جنسیتش چی بود من بعد ۸ ماه دلم براش خیلی تنگ میشه بچه میبینم همش میگم اگ بچم زنده بود الان بدنیا اوم ...

من اینقدر روحیم داغونه،که با کوچیکترین حرفی گریه میکنم،الانم که این وضعیت به وجود اومده که شاید مجبور ب کورتاژ بشم،چرا اقدام نکردین باز؟بچه اول بوده؟دلیل سقطتون چی بود؟

من اینقدر روحیم داغونه،که با کوچیکترین حرفی گریه میکنم،الانم که این وضعیت به وجود اومده که شاید مجبو ...

بچه اولم بود چون اون مدت فشار روحی روانی زیادی روم بود ۲۲ هفتگی رفتم سونو همچی نرمال بود یهو حرکاتش کم شد ۲۳ هفته متوجه ایست قلبیش شدم و زایمانو دردش یه طرف از دست دادن و حسرت دیدنش یطرف،سنم کمه نه آمادگیشو دارم نه داغ قبلی از دلم رفته امیدوارم حالت خوب بشه اولاد فرقی نداره موقع از دست دادنش بزرگ باشه یا کوچیک غمش همون غم مخصوصا برای مادر،از خدا برات آرامش میخوامبرای قلبت🖤