2777
2789

نه عزیزم خطرناک نیس..حالا بری پیش دکترت کامل بهت توضیح میده..

ی لخته خونه ک کنار جنین قرار داره؟؟

اندازش چقدره؟؟و اینکه خونریزی داری؟؟

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خونریزی پشت جفت ، من تو بارداری اولم تجربشو داشتم ، سه هفته استراحت مطلق داد و پرهیز رابطه 

خداروشکر مشکلی برام پیش نیومد .

دوسه مثقال خریت ز خران چیزی نیست ؛ آدمی هست که الحق دوسه خروار خر است . کاربری اولم که از سال۹۷ داشتمش بخاطر یه بیشعور تعلیق شد🤬 خوب شد محض اطمینان با یه شماره دیگه‌ هم عضو سایت شده بودم ، یعنی این آینده نگری و محکم کاری که برای سایت کردم برای زندگیم میکردم الان یه کاره ای شده بودم 😂😁
8.7میلیمتر

اندازش بزرگه..حالا باید ببینی تشخیص دکترت چیه..

من داشتم ۱.۴بود با تجویز شیاف خوب شد و از بین رفت..

شماهم الان فقط باید استراحت کنی چیز سنگین اصلا بلند نکن..

دولا و راست نشوو..از پله زیاد بالا پایین نکن..جارو برقی نداریم..

ر.ا.ب.ط.ه.هم ممنوع بازم زودتر برو پیش دکترت...

خونریزی نداری؟؟

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙