2777
2789
عنوان

شب عیدی صورتم داغون شد

217 بازدید | 8 پست

سلام دوستان تروخدا کمک کنید ، ۱۰ روزه از لایه بردار ۱۵ درصد اردن استفاده میکنم که برای پوستای جوش‌داره اما کلللل صورتم ریخته بیرون و جاهایی از صورتم که جوش نمیزدم هم شده پر جوشای ریزو درشت، داخل نت زدم نوشته بود برون ریزی بعد از لایه بردار طبیعیه میخواستم ببینم کسی اینجا تجربه استفاده از لایه بردار داشته؟ ایا برون ریزی طبیعیه و این جوشا میره یا بدبخت شدمو باید حالا دنبال راه حل برای بردن این جوشا باشم ۵ روز دیگه عیده و صورتم شده پر جوش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از اسکراب و لایه بردار برون ریزی کاملا طبیعیه ولی سر خود نباید مصرف میکردی عزیزم 

الانم وقتش نبود روند درمان باید طی بشه و خب طول میکشه اصلا جوشاتو دستکاری نکن بخور صورت بده تا التهاباشون کم بشه ضد جوش حتما بگیر و استفاده کن مایعات زیاد مصرف کن و ارایش نکن ضد افتابم فراموش نشه

سلام گلم 

منم سابقه استفاده از لایه بردار دارم، صورتم در حد دو سه تا جوش داشت و یه مقدار کمی جای جوش که البته همزمان دکتر قرص برای جوش ها داده بود، بخاطر همین بیرون ریزی جوش و این چیزا نداشتم عزیزم، امیدوارم خیلی زود خوب بشه صورتت