2777
2789
عنوان

بیاین بگین به کی حسودی میکنین😁 فان

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهرا حسودترین سایت منم😂 بقیه همه پاک

این همه تاپیکم من میزنم😂

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113

به دختر عموم پدر و مادرش با هم خوبن مادرشون با محبت و منطقیه پدرشونم دکتره  و خیلی هواشونو داره هر چی بخوان فراهم میشه دختر بزرگه خارج درس میخونه با پول پدرش بابام وضع خیلی معمولی داره و پدر و مادرم همش دعواهای خیلی افتضاح و مامانم منو میزنه و خردم کرده با اینکه بزرگم بدترین فحشا رو میده و بابام پول مدرسه دولتی هم زور میده نه از خسیسی ن وضع معمولی داریم پزز میدننا

ب هرکی ک با شوهرش تو خیابون دس ب دس میچرخه... عین سگه شوهرم یبار درست حسابی بامن خرید نیومد 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
بی‌تر ادب  خو توام جای من بودی همین حسو داشتی  همه یه خوشگلی دارن😌😁❤️

نه اون که اوکیه

به این خندیدم که گفتی به خودت حسودی میکنی

تو چشم قشنگ و داری دیگه حسودی نمیخواد😁😂

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
اتفاقا من پرستار میدوستم همش بیمارستانه و گزارش مینویسه  من عاشق اون روپوشتونم

ان شاالله به هر آرزویی داری 

ولی وقتی دوشب پشت سر هم نخوابیدی و

یک ماه تو بیمارستان کار کردی  حرفمو میگیری

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  
ان شاالله به هر آرزویی داری  ولی وقتی دوشب پشت سر هم نخوابیدی و یک ماه تو بیمارستان کار کردی ...

من رشتم انسانی بود الان دانشجو ادبیاتم حیف که نمیشه همکار شیم 

درسته سختی زیاد داره‌ مثل اینکه تو عید ام باید شیفت باشین 

ولی خب من بازم استایل پرستاریو دوس دارم کلا ادم نیستم

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز