2777
2789

فروشنده زن بود ،من پد بهداشتی گرفتم ،بهش گفتم یه مشمای مشکی بده ،با یه حالت حق به جانبی میگه نداریم خانم ،میگم خب چه رنگی داری بده😐،میگه نداریم ،گفتم بهش من خجالت میکشم اینو دستم بگیرم توی خیابون راه برم ،میگه پریودی خجالت نداره ،همه ی زن ها میشنالان توی خانواده ی خودت همه میشن مگه عیبه؟ منم گفتم نه و چیزی نگفتم ،با یه لحن تند باهام صحبت کرد 

منم می‌دونم خجالت نداره ولی من مسیر خونه رو تا سوپر مارکت پیاده رفتم ،توی این مسیر چند تا مرد  به دست من زل زده بودن  و من واقعا معذب شده بودم ،هر شخصی یه جوره ،نمیشه افکار خودت رو به بقیه تحمیل کرد ،من همیشه خودم پد میگیرم ولی دوست ندارم دستم بگیرمش و تو خیابون راه برم و بقیه نگام کنن

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بدم میاد ، فروشنده باید داشته باشه حتما  وقتی اینجور پد هارو میفروشه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

مواد مخدر که نیست پده دیگه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

اون فروشنده بى شعور بوده! تعجب ميكنم ازش خريد ميكنيد پول بهش ميديد و تحقير هم ميشيد؟!! ديگه ازش خريد نكن

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

باید یه کیف با خودت میبردی 

منم نظرم‌مثل اون خانومه ولی اشتباه میکنه که انقدر بد رقتار میکنه 

شما هم به نظرم اشتباه میکنی کسی به شما زل نزده افکارتون اینطوریه چون خجالت میکشید فک میکنین همه دارن نگاه میکنن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ