2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم دل ک باخداست وگرنه اینا در ودکون آخونداس......

نه خواهرم ما دینمون رو از خدا گرفتیم

نه از آخوندا 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
مسلمانیم و اهل نماز  انشاءالله  ناخن مصنوعی و یا لاک مانع وضوست  خواهر خوبم

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت

که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش

هرکسی آن دِرُوَد عاقبت کار که کشت

خواهر با دل بی صاحب چه کنیم پس؟

دل رو از عشق خدا پر کن 

چیز دیگه توش نکن 

دوستی دنیا و تجملاتش گذراست 

ولی عشق خدا 

بی نهایت و ماندگار و باقی

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

قشنگه عزیزم

یه سوال

واقعا بچه ها نظر شما یا اجتماع یا شوهراتدن برای کاشت چیه؟

من اصلا دوس ندارم یعنی ناخنام مرتبه مانیکور میکنم لاکم میزنم ولی نه همیشه

حس میکنم اونایی که کاشت میکنن توی ذهنشون له کسایی که نمیکنن بی کلاس و دمده میگن 

اینطوره؟

البتع حرفاشون مهم نیست براماا فقط میخوام ذهنیت جمعی رو بدونم

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی