wezm مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 133 عنوان بچه های اردکان یزد یه دقه میاین🙋♀️؟ 349 بازدید | 19 پست سلام بچه ها بهمکمک میکنید من تازه اومدم شهرتون۱_سبزی از کجا بگیرم ۲_کجا سبزی خرد میکنن ۳_گوشتم از تنظیم بازار میشه بگیرم و اگه داره کجاستاگه نه قصابی خوب بهم میگیدیه دنیا ممنونتونم🙏🙏🌺🌺😍😍😘 1401/12/24 | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39810 یه فروشگاه اتکاهست توی بلوار۱۷شهریور .قصابیش خیلی عالیه تنظیم بازاریارونمیدونم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
wezm مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 133 یه فروشگاه اتکاهست توی بلوار۱۷شهریور .قصابیش خیلی عالیه تنظیم بازاریارونمیدونم مرسی عزیزدلمسبزی خرد کن چی میدونی کجا بدم خرد کنن
wezm مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 133 فروشگاه ابوطالبی هست بزن گوگل همه چی داره ممنون گلم رفتم اما گوشتاش اصلا خوب نبود سبزی هم که نداشت بسته بندی نمیخاممیخام خودم بگیرم پاک کنم
wezm مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 133 میبد چیزی خاستی ازم بپرس میبد پنج شنبه بازار و جمعه بازارش میگی کجاست دست گلت دردنکنه🌺🌺
momofthree عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 287 ممنون گلم رفتم اما گوشتاش اصلا خوب نبود سبزی هم که نداشت بسته بندی نمیخاممیخام خودم بگیرم پا ... گوشت بیا شرکت گوشت میبد میدان شهرداری عالیهسبزی هم میدان جوان خیابان خامنه ای اولش دنیا هستم:)
momofthree عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 287 میبد پنج شنبه بازار و جمعه بازارش میگی کجاست دست گلت دردنکنه🌺🌺 پنج شنبه بازار خیابان مهرجرد خدیجه خاتون جمعه بازار پارک بهاران دنیا هستم:)
wezm مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 133 گوشت بیا شرکت گوشت میبد میدان شهرداری عالیه سبزی هم میدان جوان خیابان خامنه ای اولش اونجا ارزونه یا همون قیمت بازاره ؟
wezm مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 133 پنج شنبه بازار خیابان مهرجرد خدیجه خاتون جمعه بازار پارک بهاران وای دست گلت درد نکنه خداخیرت بده انقد کمکم میکنیآدم تازه میاد یه شهری خیلی بده
momofthree عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 287 اونجا ارزونه یا همون قیمت بازاره ؟ یخورده ارزونتره ولی خیلی تازس دنیا هستم:)
momofthree عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 287 وای دست گلت درد نکنه خداخیرت بده انقد کمکم میکنی آدم تازه میاد یه شهری خیلی بده قربونت عزیزم دنیا هستم:)
wezm مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 133 پنج شنبه بازار خیابان مهرجرد خدیجه خاتون جمعه بازار پارک بهاران میشه شماره تماستو بدی یه چن تا سوال بپرسم یا امکانش نیست؟البته سوالام همین هاست ها فقط کامل میخام بپرسماگه نه که همینجا ازت میپرسم
momofthree عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 287 میشه شماره تماستو بدی یه چن تا سوال بپرسم یا امکانش نیست؟ البته سوالام همین هاست ها فقط کامل میخام ... درخاستمو قبول کن دنیا هستم:)