2777
2789

سلام .

دوستان به راهنمایی تون خیلی نیاز دارم🥺با یکی از آشنا هامون به قصد ازدواج درحال آشنایی هستیم بعد گفت صداقت برام خیلی مهمه .من آرش پرسیدم که آیا عاشق شده یا نه که گفت بله از سن ۱۲سالگی تا ۱۸سالگی با یکی از دخترای فامیلشون که خانواده ها هم درجریان بودن وراضی بودن دوتایی عاشق سرسخت بودن به مدت ۷سال

بعد بابای دختره به زور دخترشو به پسر عمدی خودش شوهر داد

حتی دختر خودکشی هم کرده بود جلوی خانوادش وایساد جلو فامیلشون ولی باباش گفت باید با فلانی ازدواج کنی و شوهرش داد .دختره ۲سال هم از پارتنرم بزرگتر بود یعنی الان پارتنر من ۲۴سالشه و اون دختره ۲۶ سالش و یه دختر ۴ساله هم داره

بنظرتون ازدواج با همچین آدمی درسته؟؟اینم بگم خیلی پسر خوبیه تنها موردش همینه .یه بار بهش گفتم اسم عشق بچگیت چیه ؟گفت عشق بچگی چیه عشق همین الانم هم هست .بعد شبش زنگ زد عذر خواهی کرد که حالش خوب نبود اون حرفو زد.هرکاری میکنم هم آنفالش نمیکنه میگه فامیله زشته .بهش گفتم عکسشو نشونم بده دعوا کردیم بعد عکسو فرستاد گفت فکر نکنم کسی بتونه جاشو برام بگیره

گفت خیلی عمیق عاشق هم بودیم الان چی بهش بگم که تموم کنم 

من هیچ حسی بهش ندارم یعنی با ایم حرفاش نسبت بهش سرد شدم ولی اون میگه بهت علاقه دارم که میدونم الکیه

اون فراموشش نمیکنه عزیزم 

اگه حسی بهش نداری و. اینا پسر خوبیه و فلان بیخیال 

بگذر ازش ی کاری کن سرد شه ازت 

فکرشو بکن ی روز دختره برگرده... احتمالش هست قبولش کنه.. وقتی میگی گفته عشق الانمم هست... پس اگ میتونی بگذر اگ خیلی قوی هستی و دوستش داری سعی کن یادش بره ک خیلی سخته 

اگه من بودم دمشو میچیدم میزاشتم کنار عمرا باهاش نمیموندم آدمی که از خودش مطمئن نیس چرا ازدواج کنه اون اول باید با خودش با احساساتش کنار بیار خودشو کنترل کنه بعد تصمیم به ازدواج بگیره که بتونه نیاز عاطفیه طرف و برطرف کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من باهاش ازدواج نكن. پس فردا اون خانمه طلاق بگيره يا شوهرش فوت بشه ممكنه دوباره فيلش ياد هندوستان كنه!  كما اينكه الان هم ميگه هنوز دوستش داره!😕😞

بهش بگو ما به درد هم نميخوريم و بهت حسى ندارم.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

با توجه به اینکه یادش نرفته و نمیره و از همه مهمتر فامیل هست من قبول نمیکردم و جدا میشدم

تو دوستی شاید خیلی تاثیرگذار نباشه

ولی ازدواج فرق داره به نظرم

و اینکه تو حرفاتون متوجه شدم فراموش هم نکرده ... بعدم ۷ سال واقعا زیاد بوده چه عجیب خانواده میدونستن و کاری نکردن از اول بچه ۱۲ ساله اخه چجور اجازه دادن وارد یه رابطه بشه.

بعدم وقتی هیچ حسی نداری چرا میخوای خودتو بدبخت کنی

با کسی باش که حداقل یه احساسی هم نسبت بهش داشته باشی وگرنه زندگیت خیلی سرد و بی روح‌میشه بعدا

لازم نیست کاری کنی اونم سرد بشه

فقط مستقیما کات کن 

ادامه بدی سخت میشه بعدا کات کردن 

دوستمون کاملا درست میگن هرچی بیشتر باهاش حرف بزنی امکان داره وابستش بشی همین الان رک بگو ب درد هم نمیخوریم ،بعدا دیگه سخته فراموشش کنی و در آینده به  احتمال زیااااد میره سمت همون عشق اولیش،به هر حال تصمیم با شماست

اون فراموشش نمیکنه عزیزم  اگه حسی بهش نداری و. اینا پسر خوبیه و فلان بیخیال  بگذر ازش ی ...

ولی قسم میخوره میگه هیچ حسی نسبت بهش ندارم .هربار که باهاش تموم میکنم میگه همش داری بهونه الکی میاری .میگه اون متاهله وناموس مردم .میگه هیچ احساسی بهش ندارم ولی من حسم میگه هنوز دوسش داره

ولی قسم میخوره میگه هیچ حسی نسبت بهش ندارم .هربار که باهاش تموم میکنم میگه همش داری بهونه الکی میاری ...

ببین سخته اما اگه زن باشی 

میتونی ی کاری کنی با عشقت بهش ک کلا یادش نیاد سال دیگه چنین عشقی داشته 

اگ میخوایش پاش بمون و سعی کن عوضش کنی اما سخته کار هرکسی نیست اما میتونی