2777
2789

دیشب شام خونه مامانم دعوت بودیم ساعت ۷و نیم خواستیم حرکت کنیم بریم خونه مامانم شوهرم رفت تو کوچه دید اتیش روشن کردن وایساد پیش همسایه ها منو کاشت تو حیاط منم یکم کلافه شدم چندبار گفتم بریم اومد گفت بابات اتیش داره اونجا ؟گفتم داره حالا بیچاره بابام همیشه چهارشنبه سوری بساط کباب راه میندازه .زنگ زده به بابام میپرسه اتیش دارین اونجا لپریم از روش!!!!!!؟؟؟بعدش اومد ماشینو دربیاره گفت بیا بتمرگ بریم  انقدر بریم بریم نکن منم ناراحت شدم گفتم مرتیکه بیشعور

بعد پیاده شد گفت بگو گوه خوردم تا بیام منم گفتم نمیگم برامم مهم نیست لج کرد رفت پیش همسایه ها ماشینم در نیاورد منم به قدری حرصی شدم از رفتاراش

جندبار با پا کوبیدم تو باک ماشین(میدونم تند رفتم ولی خیلی از شوهرم دلم پره وقتی از دسنش عصبی میشم نمیتونم خودمو کنترل کنم) که شنید و اومد داخل خیلی شدت گرفت دعوامون به کتک کاری کشید هم زدم هم خوردم خییییلی افتضاح شد

باک ماشین کامل رفته داخل اونجایی که من زدم

حالم افتضاحه همیشه عصبیم میکنه کاری میکنه بعدش به عقل خودم شک کنم😔😭الانم برد صاف کاری ماشینو

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تا بچه ازدواج برا چیتون بود 

برا اتیش اخه ادم زنگ میزنه به پدر زنش?؟ 

حالا بحثتونم شده چرا ضرر به مال خودت میزنی بنده خدا 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

ای بابا

توزندگی بنظر من باید یکی کوتاه بیاد

خیلی بده ک هردو طرف لج کنن ...توآرامش باهم صحبت کنید مشکل لجاجتون رو حل کنید

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: