2777
2789
عنوان

گاناش

57 بازدید | 3 پست

سلام دوستان لطفاجواب بدید من میخوام برای اولین گاناش درست کنم نمیدونم شکلات تلخ بگیریم یاشیرین ؟

واینکه چنددرصدباشه؟

وسوال دیگه این هست که میشه بجای خامه صبحانه ازخامه قنادی استفاده کرد؟

اگه شکلات تلخ بگیرم بخوام برای روکش تلخ نمیشه چقدازتلخیش کم میشه بخوام برای روکش کیکم استفاده کنم

شیرین شیری بگیر و خامه صبحانه صورتی...اول که خامه رو ریختی توی ظرف و گذاشتی روی گاز جوش که اومد شکلات شیریتو بریز توش و زیر گازو خاموش کن هم بزن تا موقعی که خودشو بگیره

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
شیرین شیری بگیر و خامه صبحانه صورتی...اول که خامه رو ریختی توی ظرف و گذاشتی روی گاز جوش که اومد شکلا ...

اهان اوکی ممنون بعداینکه میشه دیگه برای روکش کیک استفاده کردشکلات شیری رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان اوکی ممنون بعداینکه میشه دیگه برای روکش کیک استفاده کردشکلات شیری رو

بزار خنک بشه بعد استفاده کن

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست