2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم باید سر تایم مشخص تکرارش کنی گلم و تو ایرانم فک کنم نیست.. ب این دلیل میگم یکی از خارج فریز شده خریده بود

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

فک کنم باید سر تایم مشخص تکرارش کنی گلم و تو ایرانم فک کنم نیست.. ب این دلیل میگم یکی از خارج فریز ش ...

نه عزیزم هست

دیروز تو داروخانه ۲۹ فروردین پرسیدم خارجیش۱۸۰۰

ایرانی فکر کنم ۱ بود

نه میتونی از داروخونه تهیه کنی

زدنش بهتره ایران ۴ ظرفیتی داره 

اگر مطمئنی تک پارتنری هستین هم خودت و هم همسرت لزوم چندانی نداره ولی زدنش خالی از لطف نیست

هزینشم ۱و ۵۰۰ هست هر دوز 

۳ دوز باید زده بشه 

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور
نه عزیزم هست دیروز تو داروخانه ۲۹ فروردین پرسیدم خارجیش۱۸۰۰ ایرانی فکر کنم ۱ بود

آها اگ هست ک بهتر❤️

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

همه خانوما باید بزنن یا شرایط خاصی داره؟بعد پیشگیریش صدرصده؟

صد در صد نیست

۱۲۰ و خورده ای نوع اچ پی وی داریم که فقط ۴ نوع اصلیش پیشگیری میشه 

زدنش بهتره 

اگر مطمئنی هم خودت و هم همسرت تک پارتنری هستین تو رابطه و قبلا رابطه ای نداشتید احتمال انتقالش صفر هست ولی درکل زدنش خالی از لطف نیست مثل واکسن های دیگست

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور
نه عزیزم هست دیروز تو داروخانه ۲۹ فروردین پرسیدم خارجیش۱۸۰۰ ایرانی فکر کنم ۱ بود

سلام

چند دوزه؟ 

بمن گفتن چهارتاییش خوبه

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼

من زدم عزیزم 

۳ دوز داره 

دکتر عمومی هم میتونه برات بنویسه 

خارجیشو زدم من هر دوزش ۱۸۰۰ داروخونه های هلال احمر دارن معمولا 

من دکترم اشتباه تشخیص اچ پی وی داد رفتم زدم اما تزریق کردنش مخصوصا اگه مبتلا نیستین خیلی ضروریه چون موارد زیادی دیده شده که حتی بدون رابطه جنسی هم مبتلا شدن از طریق اپیلاسیون یا لیزر یا …

درکل بنظرم اگه تواناییشو دارین حتما بزنین 

و اگه سرپرست خانواده جانباز دارین با دفترچه اونا بگیرین بعد ببرین سازمان یه مبلغی از پولتون رو پس میدن البته راست و دروغشو مطمئن نیستم