آبجیم خیلی شیک پوشه همیشه لباسای خاص میپوشه امسال برای خودش یه شلوار مازراتی و شومیز خریده بود من خیلی خوشم اومد ازش بعد برای عیدی منم نگو خریده خیلی سوپرایز شدم 😍😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسودهایم! زیر بارِ روزمرگیها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بیاعتنایی و توهین میکنیم. ما جسمهایِ چاقیم و روحهای لاغر. روحهایی که مدتهاست تغذیه نشده، مدتهاست لذت نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......
مبارکتون باشه انشاالله همیشه به خوشی و شادی بپوشید
و خدا حفظشون کنه براتون❤️
برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎